14 Απριλίου 2018

To μήνυμα του Μαλεζά

 malezasmartiosΟ τραυματίας Μαλεζάς και οι τιμωρημένοι Πέλκας και Μαουρίσιο  βρέθηκαν στο συλλαλητήριο  και έτυχαν θερμής υποδοχής από τον κόσμο που έσπευσε να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Οι φίλοι της ομάδας που τους πλησίασαν τόνισαν ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο Πρωταθλητής και αυτό δεν αλλάζει. «Κερδίστε όλα τα ματς που απομένουν και πάρτε και το Κύπελλο. Εμείς είμαστε μαζί σας και το γνωρίζετε» είπαν στους δυο Ελληνες αρχηγούς της ομάδας. Αργότερα όταν ανέβηκαν οι τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στο βήμα, ακούστηκε και το «Νάτοι νάτοι οι Πρωταθλητές» και το «αυτό είναι σωστό Πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό»! Ο Μαλεζάς σημείωσε: «Επειδή δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια, μέχρι το τέλος θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν τιμάνε το ποδόσφαιρο με αυτά που κάνουν. Το σημαντικό είναι ότι είστε εδώ μαζί μας. Θα πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί και να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Τους ξεκαθαρίζουμε: τα μαϊμού Πρωταθλήματα τελείωσαν».

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline