07 Δεκεμβρίου 2017

«Δεν υστερεί από τους ξένους»

dellastraianoss.png

Ο Τραϊανός Δέλλας κάθισε στον πάγκο του Ατρομήτου σε 31 αγώνες και έζησε για αρκετούς μήνες τον Δημήτρη Λημνιό. Μιλώντας στη  «Μ» ήταν απόλυτος:

«Είναι από τις περιπτώσεις εκείνες ο Δημήτρης που αποδεικνύει ότι δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτε από ξένους παίκτες. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που πρέπει να στηριχθεί από τον ΠΑΟΚ. Δεν υστερεί από τους ξένους. Είναι ένα παιδί, που αν και 19 χρονών, έχει απίστευτη ωριμότητα για την ηλικία του, καταλαβαίνει το βάρος της φανέλας που φορά και νομίζω ότι και δικαιούται και πρέπει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες. Είναι από τα Ελληνόπουλα που μπορεί και ο ΠΑΟΚ αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο να επενδύσει πάνω του. Αρκεί φυσικά να μην σταματήσει να δουλεύει και να βελτιώνει τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Σίγουρα το σπουδαιότερο από αυτά είναι η ταχύτητά του αλλά αυτό είναι έμφυτο. Εχει καλή τεχνική που μέσα από τη δουλειά μπορεί να βελτιωθεί αλλά χρειάζονται και συνεχόμενα παιχνίδια».

    Ως χαρακτήρας πώς είναι και ποια ήταν η συνεργασία σας στις προπονήσεις;

«Είναι ένα πολύ καλό παιδί και πολύ καλός χαρακτήρας. Κρατά χαμηλό προφίλ και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Γιατί πολλά παιδιά που ήταν ταλέντα, χάθηκαν στην πορεία και γιατί δεν δούλεψαν αλλά και γιατί δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν τη δημοσιότητα. Ο Δημήτρης πρέπει να κρατήσει αυτόν τον καλό χαρακτήρα, πρέπει να δει την παρουσία του στον ΠΑΟΚ ως ευκαιρία ζωής και φυσικά ο ίδιος ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να επενδύσει πάνω του αφού επαναλαμβάνω δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτε από ξένους παίκτες. Πολλές φορές και δεν αναφέρομαι κατ’ ανάγκη στον ΠΑΟΚ, παίκτες αμφιβόλου ποιότητας επειδή ακριβώς είναι ξένοι παίρνουν πολλές ευκαιρίες στερώντας από Ελληνες ποδοσφαιριστές που είναι καλύτεροι  μια καριέρα που μπορούν να κάνουν».

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top