05 Δεκεμβρίου 2017

«Οι νεαροί παίκτες κάνουν την διαφορά στον ΠΑΟΚ»

 terzanidisΟ παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τερζανίδης, μίλησε για το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, για τους νεαρούς παίκτες του Δικεφάλου και για τον κόσμο της ομάδας.

Για το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: «Χρειαζόταν η νίκη στην Ξάνθη και θα έπρεπε να έρθει πιο νωρίς. Δεν ήταν μόνο οι τρεις βαθμοί, αλλά το ότι το πίστεψαν τα παιδιά, ειδικότερα οι επιθετικοί. Ο προπονητής δεν έχει άλλο χρόνο, έχει γνωρίσει τους παίκτες και τον δικαίωσαν και ειδικότερα ο Λημνιός. Στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν παίκτες σαν αυτόν, δηλαδή να παίζουν κάθετο ποδόσφαιρο. Όταν έχεις κατοχή πίσω από την σέντρα προς την άμυνα της ομάδας, είναι παθητικό ποδόσφαιρο. Κάποτε φοβόμασταν τον Παναθηναϊκό, αλλά τώρα με τα προβλήματα που έχει δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο ΠΑΟΚ».

Για τους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ: «Αυτά τα παιδιά έφεραν αυτό το αποτέλεσμα στην Ξάνθη, εκτός έδρας, όπου σε όλο το πρωτάθλημα δεν το έκαναν οι υπόλοιποι. Σε κάθε παιχνίδι ο προπονητής είναι υποχρεωμένος να βαθμολογεί τους παίκτες του και τώρα γνωρίζει την διαφορά που έκαναν αυτά τα παιδιά. Δεν έχει το δικαίωμα να μην ξεκινήσει με την ίδια ομάδα. Δεν υπάρχει λόγος να προπονούνται και να κάνουν προσπάθεια αν δεν παίξουν την Κυριακή».

Για την νοοτροπία των παικτών: «Μπορεί όλοι να είναι καλοί παίκτες, όμως το θέμα είναι το τι προσφέρουν στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα πρέπει να ξεκινήσει το παιχνίδι με τους νεαρούς παίκτες, να τους δώσει κουράγιο για να μπορούν και οι άλλοι όταν θα ξαναμπούν στην ομάδα να παίξουν για να κερδίσουν».

Για την παρουσία του κόσμου στην Τούμπα: «Ήταν μεγάλη απώλεια η έλλειψη του κόσμου από τις κερκίδες. Οι οπαδοί μας τιμώρησαν τον ΠΑΟΚ με αυτά που έκαναν. Οι εφτά αγωνιστικές ήταν μεγάλη περίοδος. Οι υπόλοιποι φίλαθλοι που πλήρωσαν τα διαρκείας τι φταίνε που δεν μπόρεσαν να δουν την ομάδα τους να αγωνίζεται; Έγινε μεγάλη ζημιά και ας το καταλάβουν για να μην τιμωρήσουν τον ίδιο τον εαυτό τους ξανά».

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top