05 Ιανουαρίου 2019

Το σημείο κλειδί αλλά και η σωστή διαχείριση

 prigio2017Ο Πρίγιοβιτς πήρε δυο μέρες άδεια και θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για να ηρεμήσει καθώς είναι σίγουρο ότι το όλο θέμα τον έχει αναστατώσει.

Είναι ξεκάθαρο πως στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπορούν να αρνηθούν τη μεταγραφή σε μια και μοναδική περίπτωση: αν η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία δεν μπορεί να δώσει όλα τα χρήματα (10.000.000 ευρώ) άμεσα. Αυτό ορίζει η ρήτρα και επομένως ο ΠΑΟΚ μπορεί να αρνηθεί αν επιμείνει η Αλ Ιτιχάντ να πληρώσει με δόσεις.

Φυσικά αυτό που ενδιαφέρει σε περίπτωση που η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας κάνει πίσω για αυτό το λόγο, είναι το πώς θα διαχειριστεί ο οργανισμός ΠΑΟΚ τον παίκτη που είναι δεδομένο ότι θέλει να μην χάσει αυτή την ευκαιρία (σε ότι αφορά τα χρήματα). Το πώς δηλαδή θα κρατήσει ζεστό τον Σέρβο που έχει πρόταση 5,3 εκατ. ευρώ το χρόνο για συμβόλαιο 4.5 ετών!

Στην παρούσα φάση η ΠΑΕ δεν έχει δώσει τελεσίγραφο στην Αλ Ιτιχάντ αφού έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να το κάνει αφού η μεταγραφική περίοδος κρατά μέχρι το τέλος του μήνα. Δεν μπορεί δηλαδή να πιέσει και αυτό είναι πρόβλήμα.

 

Το σίγουρο είναι από την άλλη πως ήδη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι σε έρευνα αγοράς για την απόκτηση επιθετικού για να μην βρεθεί απροετοίμαστη. Αυτό που αντιλαμβανόμαστε είναι πως το θέμα δεν θα γίνει σήριαλ και θα τελειώσει άμεσα με το πιο πιθανό σενάριο να θέλει αποχώρηση του Πρίγιοβιτς. Σε αυτή την περίπτωση ο ΠΑΟΚ οφείλει την επόμενη αμέσως στιγμή να είναι σε θέση να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του.

kreatagora1

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline