20 Δεκεμβρίου 2017

Αστείος και ασαφής ο νόμος αλλά...

 kosmossimaia5Είναι ξεκάθαρο ότι το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είναι οι πυρσοί και τα βεγγαλικά όταν τα κρατούν στα χέρια τους οι φίλαθλοι και τα πετούν μέσα στην κερκίδα.

Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι ο συγκεκριμένος νόμος είναι υπερβολικός αλλά και ασαφής. Οπως είναι ξεκάθαρο ότι αν είχαμε ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΓΗΠΕΔΑ, αν είχαμε τα τελευταία χρόνια ΔΙΚΑΙΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ, το ποδόσφαιρο θα προόδευε. Δεν ευθύνονται οι πυρσοί για το ότι ο κόσμος δεν πηγαίνει στο γήπεδο και το ποδόσφαιρο έχει απαξιωθεί. Οι στημένοι αγώνες, οι εγκληματικές συμμορίες στο ποδόσφαιρο είναι αυτά που κρατούν σε απαξίωση τον χώρο και όχι αν υπάρχουν αναμένοι πυρσοί στις κερκίδες.

Ομως και μέχρι να αποφασίσουν στην Super League να παρέμβουν και να ζητήσουν από τους νομοθέτες να αλλάξουν αυτόν τον αστείο νόμο, οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένοι να κάνουν υπομονή και να προστατέψουν την ομάδα. Οπως είναι ξεκάθαρο ότι ο μηδενισμός και το "τσουβάλιασμα" είναι άδικοι και άκαιροι. Το θέμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ κάνει μια προσπάθεια να πάρει τον τίτλο, χρειάζεται ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ τον 12ο παίκτη του και ο συμβιβασμός στις υπάρχουσες συνθήκες δεν είναι "ηττα" αλλά ΘΥΣΙΑ για την ομάδα.

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline