26 Οκτωβρίου 2017

O "ένας από εσάς" αμφισβητεί τους... "εσάς"

 savidis georgeΑπέφυγα να κάνω οποιαδήποτε ανάρτηση για τη διαδικτυακή μονομαχία του Γιώργου Σαββίδη με τον Καρυπίδη. Θα γράψω όμως μόνο αυτό με σεβασμό στον εαυτό μου και στους αναγνώστες.
Αγαπητέ Γιώργο Σαββίδη.


 Ο δικός μου ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται στο instagram. Ο δικός μου ο ΠΑΟΚ δεν είναι τα "κλικ" και τα "likes" σε κάθε μπούρδα που ανεβάζει επώνυμος ή ανώνυμος. O δικός μου ο ΠΑΟΚ δεν είναι να ασχολούμαι με άλλους. Ο δικός μου ο ΠΑΟΚ απαιτεί να σέβομαι αυτούς που έκραζαν χθες ακόμη και μετά το γκολ γιατί πολύ απλά ΑΛΛΟΝ ΠΑΟΚ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ. Οι ίδιοι βρέθηκαν στην Τούμπα στην ανοικτή προπόνηση για να στηρίξουν την ομάδα.  Αμφισβητείς αυτούς στους οποίους με ανάρτηση σου θεωρείς τον εαυτό σου ότι συγκαταλέγεσαι. "Ενας από εσάς" είχες γράψει κάποτε.

Λάθος δρόμο έχουμε πάρει δυστυχώς. Εχω αρχίσει και ψάχνω πλέον τον δικό μου ΠΑΟΚ. Και αρχίζω να εκνευρίζομαι με αυτούς που ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ τον ΠΑΟΚ μου. Και λυπάμαι αυτούς που αποθεώνουν εκείνους που θεωρούν τον ΠΑΟΚ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. Επειδή τυγχάνει να έχουν πολλά μηδενικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους -να είναι γεροί να τα απολαμβάνουν και το γράφω χωρίς ίχνος ειρωνείας! Και λυπάμαι ακόμη περισσότερο εκείνους που φοβούνται να πουν την άποψη τους. Ενα απλό "Μην μικραίνετε άλλο τον ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΟΚ".

Υ.Γ. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με όλους όσους στο παραπάνω σχόλιο βλέπουν πόλεμο στον Σαββίδη. Κουράσατε...

ΥΓ2. Η ανάρτηση δεν έχει να κάνει με την υπεράσπιση του σιναφιού μου. Πολλάκις έχω σημειώσει ότι φέρνουμε -ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ- ευθύνες. Εχει να κάνει με το ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρέπει να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί ότι είναι ΜΕΛΟΣ της ασπρόμαυρης ΠΑΕ. Και γιος του ανθρώπου που ΕΣΩΣΕ τον ΠΑΟΚ.

YΓ3. Θα παρακαλούσα τους ρουφιάνους του  - ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ- , να μην αλλοιώσουν το κείμενο όταν σπεύσουν να τον ενημερώσουν. Αυτούσιο και γεμάτο σεβασμό το γράφω

ΥΓ4: Ο "δικός μου ΠΑΟΚ" είναι φράση που βγαίνει από την καρδιά μου. Δεν είναι "κτητικό".

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline