17 Ιουνίου 2017

Ας τον στηρίξει και με ενα δυνατό ρόστερ

stanojevicmixelΟ ΠΑΟΚ  κατέληξε στον αντικαταστάτη του Ιβιτς και αυτός είναι ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς. 

Δεν άκουσα από κανέναν συμπατριώτη του κακό λόγο αλλά αυτό το προσπερνώ αφού είναι γνωστό ότι σπάνια Σέρβος λέει κακό λόγο για Σέρβο. Το σίγουρο είναι ότι ο συγκεκριμένος προπονητής δεν είναι η πρώτη επιλογή γιατί πολύ απλά ο ΠΑΟΚ φρόντισε να τον ανακοινώσει μόλις σήμερα από τη στιγμή που δεν ήταν ελεύθερος, δεν είχε πρόταση από κάποια άλλη ομάδα που θα μπορούσε να τον δελεάσει.

Ο Στανόγεβιτς πέρασε από την Κίνα όπου τα συμβόλαια είναι καλά και επομένως οικονομικό θέμα δεν έχει αφού "εξαργύρωσε" τα τρόπαια που πήρε με την Παρτιζάν. Κάποιοι μπορούν να πουν ότι δεν πήρε Πρωτάθλημα με τη Βοϊβοντίνα αλλά με μια από τις δυο ομάδες που τα τελευταία χρόνια στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα κυριαρχούν. Σωστό. Απλά να σημειώσουμε ότι με την Παρτιζάν έπαιξε στους ομίλους εκεί που ακόμη ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί. Ετσι δεν είναι;

Τόσο η αποθέωση όσο και η απαξίωση με το "καλημέρα" είναι ανόητη προσέγγιση. Και τα δυο κάνουν κακό.

Προσωπική άποψη δεν έχω και η αλήθεια είναι ότι περιμένω να δω την πρώτη προπόνηση στις 2 Ιουλίου στην Ολλανδία για να πάρω μια πρώτη γεύση και καθημερινά για 14 μέρες να τον "μάθω" βλέποντας τις προπονήσεις του στο Χορστ.

Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα είναι απλά: συνήθως για να πετύχει ένας προπονητής χρειάζεται να έχει τη βοήθεια και του ρόστερ του. Με ένα ισχυρό ρόστερ απουσιάζουν και τα "άλλοθι" σε περίπτωση αποτυχίας.

Και επειδή ακριβώς ο ΠΑΟΚ σε μια εβδομάδα αρχίζει προπονήσεις και σε πέντε εβδομάδες δίνει το πρώτο του ευρωπαϊκό ματς, ο χρόνος απουσιάζει. Ο Μίχελ μαζί με τον Σαββίδη οφείλουν να ενισχύσουν το ρόστερ σε συγκεκριμένες θέσεις που η ομάδα "φωνάζει" για ενίσχυση.

Δεν πρέπει να γίνουν άμεσα μεταγραφές για να μην ασχολείται άλλο ο κόσμος με την επιλογή του προπονητή. Πρέπει να γίνουν άμεσα μεταγραφές για να διευκολύνουν το έργο του προπονητή.

Αυτά και τίποτε παραπάνω. Ο χρόνος θα δείξει. Και  ο Ιβιτς ανέβασε τον πήχη με τις επιτυχίες του. Και είναι άδικο να μην τους τις αναγνωρίσουμε.

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline