15 Δεκεμβρίου 2016

Το αυτονόητο είχε και συμπεράσματα

 Ο ΠΑΟΚ έκανε το αυτονόητο και κέρδισε την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου που είναι ουραγός και στο Πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι ο Βλάνταν Ιβιτς δεν έχει το δικαίωμα να χαμογελά. Είδε τους ποδοσφαιριστές του να σημειώνουν επτά γκολ στο δεύτερο μέρος (με το πρώτο να τελειώνει με φάσεις αλλά χωρίς γκολ) και πάντα είναι σημαντικό ανεξάρτητα του ποιος είναι ο αντίπαλος να βλέπεις γκολ.

Είδε επίσης τον Δεληγιαννίδη να κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση και αποτελεί παράδειγμα - για όσους αγωνίστηκαν στα Τρίκαλα- για το πώς πρέπει να βλέπουν τα ματς όπου ο προπονητής τιους δίνει την ευκαιρία να αγωνιστούν.

Αλλά και άλλοι παίκτες χθες δεν το είδαν ως αγγαρεία όπως ο Πέλκας, ο Κίτσιου, ο Χαρίσης που έχουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους και περισσότερες παραστάσεις. Σημείο αναφοράς στο χθεσινό ματς δεν είναι ότι ο Αθανασιάδης σκόραρε αλλά έκανε τον... σταυρό του αφού ήταν το πρώτο του γκολ σε εγχώριες διοργανώσεις και ελπίζει πλέον σε καλύτερη συνέχεια.

Η ιστορία έγραψε ότι ο ΠΑΟK με το τέλος της χρονιάς έχει περάσει στη φάση των "32" έχει περάσει στη φάση των "16" και βλέπει τώρα το ματς με την Κέρκυρα όπου οφείλει να κερδίσει για να ανέβει στη βαθμολογία και άλλο.