07 Οκτωβρίου 2019

Μάνατζερ Ζίβκοβιτς: «Δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος, θα βρεθεί η χημεία»

 Ο εκπρόσωπος του πορτιέρο του Δικεφάλου υποστήριξε ότι ο Σέρβος είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ευκαιρία που του δόθηκε ενώ ξεκαθάρισε ότι η πίεση ήταν μεγάλη για εκείνον λόγω της παρουσίας του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Επιπλέον, τόνισε ότι ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος αλλά όσο παίρνει παιχνίδια στα πόδια του θα γίνεται ακόμη καλύτερος και θα αποκτήσει και χημεία με την αμυντική γραμμή.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis:

Για τον Ζίβκοβιτς: «Ασφαλώς και είμαι ευχαριστημένος αλλά είναι ακόμη η αρχή. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη. Μακάρι να πάνε όλα καλά και για τον ΠΑΟΚ και για τον ίδιο. Έχω μιλήσει μαζί του. Είχε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία και είναι ικανοποιημένος και ο ίδιος».

Εάν ένιωσε πίεση λόγω του Πασχαλάκη: «Ένιωθε πίεση. Μίλησαν πολλοί άνθρωποι του ΠΑΟΚ μαζί του και αυτό τον βοήθησε να αποκτήσει ψυχολογία. Δεν είναι ακόμη στο 100%, χρειάζονται ακόμη κάποια παιχνίδια για να βρεθεί η χημεία».

Το γεύμα τερματοφυλάκων: «Έχουν πολύ καλή σχέση με τον Πασχαλάκη, όπως και με τους υπόλοιπους. Κάτι που βοηθά τον ΠΑΟΚ και είναι προς όφελος της ομάδας».

Την καλύτερη ενέργεια του Ζίβκοβιτς: «Μου άρεσε περισσότερο η μπαλιά που έκανε στο Γιαννούλη».

Το στόχο του Ζίβκοβιτς: «Θέλει να πάει καλά η ομάδα. Όταν πηγαίνει καλά η ομάδα, τότε είναι καλά».

Pin It

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline