11 Σεπτεμβρίου 2019

Η αιτία του εκνευρισμού στη συνάντηση Σαββίδη-Αυγενάκη

 avgenakisivan.pngΠριν από λίγη ώρα η ιστοσελίδα https: www.documentonews.gr ανέβασε ένα κείμενο με video και με τίτλο:

Δημόσιος εξευτελισμός: Ο Αυγενάκης τρέχει πίσω από τον Σαββίδη που τον βρίζει. Ποια όμως είναι η πραγματικότητα; Η συναντηση τους ήταν γνωστή και την είχε επικοινωνήσει και το υπουργείο. Και οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει να μην υπάρχουν κάμερες. Παρόλα αυτά και χωρίς την ευθύνη ούτε του υπουργού ούτε του Σαββίδη στο χώρο βρέθηκαν κάμερες και αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό του προέδρου και μεγαλομετόχου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ. Αλλωστε αμέσως μετά από αυτή την αντίδραση του Σαββίδη, η συνάντηση έγινε κανονικά. Ούτε ο Σαββίδης ζητούσε από τον Αυγενάκη να φύγει ούτε ο υφυπουργός τον πήρε στο κατόπι. Πράγματα που η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ προφανώς γιατί θέλει να "χτυπήσει" και τον Σαββίδη και τον υφυπουργό.

 

Μάλιστα αργά σήμερα το βράδυ και ο ίδιος ο Αυγενάκης έγραψε στο twitter: "Οι πρωτοβουλίες για τη βελτίωση και του ποδοσφαίρου, που αποκτούν όλο και περισσότερους συμμάχους, μαζί με την αγαστή συνεργασία της UEFA, είναι προφανές ότι κάποιους ενοχλούν. Η λάσπη που εκτοξεύθηκε απόψε από το Documento, γύρισε όλη εναντίον του. Εντελώς προβλέψιμοι πλέον..." 

kreatagora1

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline