21 Αυγούστου 2019

ΑΜΠΕΛ ΦΕΡΕΪΡΑ "Κανείς δεν μπορεί να μου βάλει μεγαλύτερη πίεση από αυτή που βάζω στον εαυτό μου"

fereira56Ο Φερέιρα αρχικά ρωτήθηκε για το αν οι εμφανίσεις και τα τέσσερα γκολ απέναντι στον Αγιαξ, είναι οδηγός για την πρόκριση: "Αυτή η δυάδα των αγώνων είναι παρελθόν. Είμαστε στο παρόν, προετοιμάζουμε το μέλλον μας.

Ο Αγιαξ έχει περάσει, αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στον αυριανό αγώνα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό ματς για τον σύλλογο. Είναι ένα σημαντικό ματς για την εξέλιξη και του συλλόγου και των ποδοσφαιριστών αλλά και για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να δείχνουμε την αξία μας και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αλλά θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι ατομικά και ομαδικά και να δείξουμε μεγάλη επιθετικότητα στο παιχνίδι αυτό".

 

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε και στο ότι μέσα σε δέκα μέρες ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει τέσσερις αγώνες: "Για μένα το σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Το πρώτο. Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Ο πιο σημαντικός αγώνας είναι ο επόμενος. Και παίζουμε ένα ματς τη φορά".

 

Ο Φερέιρα ρωτήθηκε για το αν έχει διακρίνει κάποια απογοήτευση για τον τρόπο που η ομάδα του αποκλείστηκε και αν αυτό μπορεί να επηρεάσει: "Οπως σας είπα το ματς με τον Αγιαξ ανήκουν στο παρελθόν. Εμείς θα εκμεταλλευτούμε τους πόρους μας οσο το δυνατόν περισσότερο".

 

Ο Αμπέλ ρωτήθηκε για το αν αισθάνεται πίεση για το ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πετύχει τους στόχους του: "Κανένας δεν μπορεί να μου ασκήσει μεγαλύτερη πίεση από αυτή που ασκώ εγώ στον εαυτό μου. Πρώτος απαιτώ να είμαι κάθε μέρα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Και νομίζω ότι όλοι μας πρέπει να κάνουμε το ίδιο. Ολοι μας".

 

Ο Φερέιρα αναφέρθηκε και στην κατάσταση της Σλόβαν και το ότι έχει κάνει εννιά νίκες σε ισάριθμους αγώνες: "Οποιος γνωρίζει από ποδόσφαιρο, ξέρει ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Είναι σίγουρο ότι αύριο θα αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο... σενάριο και επομένως θα πρέπει να είμαστε απόλυτα ανταγωνιστικοί γιατί θα συναντήσουμε εμπόδια και δυσκολίες".

 

Ρωτήθηκε και για το αν υπάρχει ένα κομμάτι στην αγωνιστική παρουσία της ομάδας του, όπου περιμένει να δει δελτίωση: "Εχουμε δουλέψει σκληρά ώστε κάθε ποδοσφαιριστής να βγάλει σε διαφορετική φάση του παιχνιδιού αυτό που θέλω. Περιμένω να πάρω ένα θετικό αποτέλεσμα".

 

Αναφέρθηκε και στο αν έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα και αν θα κάνει αλλαγές: "Από την πρώτη στιγμή είπα ότι έχουμε μια πολύ καλή βάση ποδοσφαιριστών. Γνωρίζω ποιοι θα αγωνιστούν και θα το μάθετε πριν την έναρξη του αγώνα. Νομίζω ότι είχαμε καλή εικόνα στο ματς με τον Αγιαξ και λογικά δεν θα έχει νόημα να προβούμε σε πολλές αλλαγές".

kreatagora1

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline