12 Αυγούστου 2019

Τεν Χαγκ: «Επικίνδυνος ο ΠΑΟΚ, έχει μεγάλη ταχύτητα»

ten chagΔιαβασμένος σε ότι έχει να κάνει με τον επαναληπτικό αγώνα απέναντι στο ΠΑΟΚ φάνηκε ο Ολλανδός τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του τύπου, ενώ σημείωσε πως περιμένει να δει πνεύμα νικητή από τους παίκτες του. Αρχικά ανέφερε:

 

 

Ο Τεν Χαγκ ρωτήθηκε για τα επίκινδυνα σημεία του ΠΑΟΚ: «Το τρανζίσιον παιχνίδι του ΠΑΟΚ είναι αυτό που τον κάνει επικύνδινο. Μπορούν να κάνουν καλή μετάβαση στο παιχνίδι τους και να βγούν με μεγάλη ταχύτητα. Σε αυτή τη φάση χρειαζόμαστε πολλά λεπτά για να συνηθίσουμε, για να πετύχουμε αυτοματισμούς και να βελτιωθούμε φυσικά».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια της ομάδας του: «Ο ΠΑΟΚ είχε μία εβδομάδα ξεκούρασης ενώ εμείς είχαμε το παιχνίδι απέναντι στην Έμμεν, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς.

Αναφορικά με τους παίκτες του: «Περιμένω να είμαστε καλύτεροι από ότι στο πρώτο παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι αυτό το διάστημα που προηγήθηκε λύσαμε τα... θέματα μας. Περιμένω λοιπόν οι παίκτες μου να έχουν πνεύμα νικητή όπως έχουν οι Τάντιτς, Ταγιαφίκο στους οποίους θέλω να κάνω ιδιαίτερη αναφορά».

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του θα προσεγγίσει τον αγώνα: "Το σίγουρο είναι πως ξεχνάμε το σκορ του πρώτου αγώνα. Μπορεί να είναι ένα καλό αποτέλεσμα αλλά εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Απέναντι μας είναι μια δυνατή ομάδα".

Για το αν ονειρεύεται μια πορεία ανάλογη με την περσινή: «Για να το κάνουμε αυτό, πρέπει πρώτα να αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ. Το μυαλό μου λοιπόν είναι στο παιχνίδι αυτό».

Για τον Φαν Ντε Μπεκ και την μεταγραφή του: Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι παίκτης μας. Θα παίξει κανονικά. Ελπίζω να τον έχουμε μαζί μας και την νέα χρονιά, αν αλλάξει κάτι θα με ενημερώσει ο Μαρκ Όφερμαρς»

kreatagora1

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline