17 Ιουλίου 2019

“Μεταγραφές για ισορροπία και εσωτερικό ανταγωνισμό”

 fereiraprofilΟ Αμπελ Φερέιρα δεν κρύφθηκε πίσω από το δάκτυλο του και τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να κάνει μεταγραφές:

“Ολοι όσοι είμαστε εδώ γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε σημαντικούς παίκτες λόγω τραυματισμού ενώ και κάποια άλλα παιδιά έφυγαν. Σε απόλυτη αρμονία με τη διοίκηση, χρειάζεται να κάνουμε κινήσεις ώστε να προσθέσουμε ισορροπία και ανταγωνισμό στο εσωτερικό της ομάδας. Και το εξηγώ: όσο πιο ανταγωνιστική είναι μια ομάδα στις προπονήσεις, τόσο πιο καλά και εύκολα θα αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους στα επίσημα ματς. Γνωρίζουμε ότι η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί. Δεν έχουμε στη διάθεση μας στην παρούσα φάση τους Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ ενώ έχει φύγει ο Ολιβέιρα αλλά και παίκτες όπως ο Σάκχοφ. Αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι στην ομάδα υπάρχουν παίκτες που μπορούν να μας δώσουν λύσεις. Εχουμε τη βάση, είναι καλή αλλά σαφώς και δεν αρκεί. Θέλουμε να κάνουμε την ομάδα πιο ανταγωνιστική. Δουλεύουμε προς τον ίδιο σκοπό με τη διοίκηση. Εκανα την αξιολόγηση, έχω δώσει την αναφορά μου στη διοίκηση και είμαι ευχαριστημένος γιατί συμφωνούμε στο τι χρειάζεται η ομάδα. Θα πρέπει να κάνουμε μεταγραφές για να ανεβάσουμε το επίπεδο του ανταγωνισμού εσωτερικά στην ομάδα. Αυτό που μπορώ να σας εγγυηθώ είναι πως μαζί με τη διοίκηση δουλεύουμε. Γνωρίζουμε σε ποιες θέσεις χρειαζόμαστε ενίσχυση και τα ονόματα που έχουμε ως προτεραιότητα. Μέχρι να γίνουν αυτές οι μεταγραφές, εστιάζουμε στους παίκτες που είναι κοντά μας, και θέλουμε να περάσουμε τις ιδέες μας. Εγιναν πολλές αλλαγές στην ομάδα, ξαφνικές αλλαγές και χρειάζεται να δουλέψουμε”.

Ο Φερέιρα εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να πάρει μαζί του από σήμερα στην Ολλανδία ένα μεγάλο γκρουπ ποδοσφαιριστών: “Πρώτα απ’ όλα οι τρεις από αυτούς, δηλαδή οι Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ δεν μπορούν να μας βοηθήσουν αγωνιστικά. Αλλά έχουν ένα ειδικόπ βάρος και μπορούν να μας στηρίξουν. Σας είπα ότι έχω δώσει την έκθεση μου στην διοίκηση αλλά επειδή ακριβώς έχουμε μπροστά μας τα προκριματικά του CHL, πρέπει να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Και αυτό το πετυχαίνεις δίνοντας ευκαιρίες σε όλους. Εγώ λοιπόν θέλω να συνεχίσω να δίνω ευκαιρίες και να μου αποδείξουν οι παίκτες πως αξίζουν να συμμετέχουν σε αυτό το νέο πρότζεκτ. Μετά από το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, θα ξεκαθαρίσουμε όλα αυτά τα θέματα περιμένοντας φυσικά πλέον και τις μεταγραφές που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα”.

kreatagora1

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline