17 Ιουλίου 2019

“Να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης”

 fereirakapeloΠερήφανος για το ότι η διοίκηση του έδωσε την ευκαιρία να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του νταμπλούχου ΠΑΟΚ και αποφασισμένος να τον οδηγήσει στους ομίλους του CHL, ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε για τους στόχους που έχει θέσει:

“Ευχαριστώ τη διοίκηση που μου έδωσε την ευκαιρία να να βρίσκομαι εδώ. Κάθε μέρα θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης. Οι στόχοι μου είναι οι ίδιοι με αυτούς του ΠΑΟΚ. Θέλω να κερδίζει ο ΠΑΟΚ. Θέλω ο κόσμος να είναι περήφανος για αυτή την ομάδα. Σαφώς και πρώτος στόχος για εμάς είναι να μπούμε στους ομίλους του CHL. Για να τον πετύχουμε όμως θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν ένα ξεχωριστό επίπεδο δυσκολίας. Επομένως πρέπει να γράψουμε ιστορία οδηγώντας τον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά στους ομίλους. Εκεί είμαστε προσηλωμένοι, για αυτό δουλεύουμε και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών αυτές τις δεκαπέντε μέρες που είμαστε μαζί”.

kreatagora1

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline