09 Ιουλίου 2019

"Πλέον είναι η ώρα να πάρω αποφάσεις"

 fereirakapeloΟ Δικέφαλος ολοκλήρωσε τα φιλικά επί ολλανδικού εδάφους στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του σε ότι αφορά αυτό το διάστημα.Ο Αμπελ Φερέιρα μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε σε όλα όσα είδε από το φιλικό αλλά και σε αυτά που πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα.

Για τα συμπεράσματα που έβγαλε από το συγκεκριμένο φιλικό αλλά και από όσα έχει δει μέχρι τώρα από τους παίκτες του: "Σας είπα ότι μέσα από αυτά τα πρώτα φιλικά αξιολογώ τους ποδοσφαιριστές μου. Πλέον είναι η ώρα για να πάρω κάποιες αποφάσεις. Ολοι οι παίκτες πήραν την ευκαιρία τους τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στο σύνολο από όσα ήθελα να δω από αυτούς. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές έδειξαν πάθος και διάθεση μέχρι την τελευταία μέρα και θα δώσουν παραπάνω στο μέλλον και είμαι ικανοποιημένος από αυτούς. Πλέον θα κάνω την τελική αξιολόγηση, χρειαζόμαστε σίγουρα ενίσχυση σε κάποιες θέσεις, θα πάρουμε τις τελικές αποφάσεις μας" και συνέχισε: "Εμείς σε αυτά τα τρία φιλικά θέλαμε να δώσουμε ευκαιρία σε όλους. Υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν φορέσει καν τη φανέλα του συλλόγου. Επρεπε να ανακατέψω όσο το δυνατόν περισσότερο τους παίκτες με βάση τις θέσεις τους. Αλλά από τη στιγμή που θέλουμε να είμαστε ομάδα ανταγωνιστική πρέπει να έχουμε δυο παίκτες ανταγωνιστικούς σε κάθε θέση".

Για τα σχέδια του από εδώ και πέρα με δεδομένο ότι σε λιγότερο από ένα μήνα ο ΠΑΟΚ θα έχει παίξει το πρώτο ματς στο CHL: "Από εδώ και στο εξής, θα ρίξουμε το βάρος σε αυτούς που μου έδειξαν την καλύτερη διάθεση και ότι μπορώ να δουλέψω μαζί τους ώστε να είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες του CHL. Κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να παλεύει κάθε μέρα γιατί μέσα από τον συναγωνισμό γίνεται καλύτερος και βοηθά την ομάδα. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος με πολύ δουλειά. Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος και αυτό πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το μοτίβο, να φέρουμε εκεί την ομάδα εκεί που πρέπει στην Ευρώπη και να παραμείνει πρώτη στην Ελλάδα".

Για το αν θα δούμε άλλη πλέον προετοιμασία στο δεύτερο στάδιο που θα κάνει η ομάδα στην Ολλανδία: "Αυτό θα κάνουμε. Δεν θα μπορέσουν να είναι μαζί μας όλοι οι ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν παιδιά που έχουν τραυματισμό και είναι πολύ σημαντικοί για εμάς αλλά αυτό δεν μας στερεί την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και χωρίς αυτούς όσο διάστημα δεν είναι μαζί μας".

Για το αν ο Μιχάι είναι μια εναλλακτική λύση για τα άκρα της άμυνας: "Σας είπα ότι μέσα από αυτά τα φιλικά ήθελα να δοκιμάσω τους παίκτες μου σε αρκετές θέσεις για να τους μάθω. Αυτό είναι το σωστό και αυτό κάνουμε σε αυτό το διάστημα".

Pin It

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline