11 Ιουνίου 2019

«Kούπα» Πρωταθλήματος.. στα 13.000 πόδια στον ουρανό του Ντουμπάι

 F2 keimeno

Ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ Γιάννης Χατζόπουλος, γνωστός ως «johnnyxatz1926» καθώς έτσι έχει συστηθεί στους φίλους της ομάδας μέσα από τα δεκάδες videos στο youtube, βρέθηκε στο Ντουμπάι και έκανε ελεύθερη πτώση από τα 13.000 πόδια φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα και κρατώντας την "κούπα" του Πρωταθλήματος.

Μίλησε για αυτή την εμπειρία στο Metropolis 95.5: «Ήταν ένας συνδυασμός τρέλας με τη διάθεση να ταξιδεύω. Ήθελα να καταπολεμήσω και κάποιους φόβους. Συνδυάστηκε όλο αυτό και με όλη την τρέλα για τον τίτλο που πήραμε μετά από 34 χρόνια και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Ήθελα να κάνω ελεύθερη πτώση και το Ντουμπάι είναι το πιο κατάλληλο μέρος. Το να πηδήξεις πάνω από το νησί του φοίνικα. Ήθελα να μάθουν κι εδώ τι έγινε φέτος με τον ΠΑΟΚ. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Την προηγούμενη μέρα πήδηξα από ουρανοξύστη για να δω πώς είναι. Τα 200 μέτρα ύψος έγιναν και μετά 13 χιλιάδες πόδια. Έχω αγκαλιά το Κύπελλο από την ώρα που πηδώ. Είναι τέτοια η πίεση που δέχεσαι όταν ανοίγει η πόρτα που δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς πολλά πράγματα. Από ότι μου έλεγαν δεν έχει ξαναγίνει, να πέσει κάποιος κρατώντας αγκαλιά ένα τρόπαιο ομάδας. Ρωτούσαν να μάθουν τι είναι αυτό που μας πιάνει στα μέρη μας».

 

Αναφέρθηκε και στο πώς ένιωσε τη στιγμή που έπρεπε να κάνει το άλμα: «Όταν ανοίγει η πόρτα, δεν θες να δεις κάτω. Την ώρα που φεύγεις δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς τίποτα. Είναι τέτοια η ταχύτητα, με το ζόρι κρατάς και τα μάτια σου, παρ' ότι φοράς γυαλιά. Όταν ανοίγει το αλεξίπτωτο παθαίνεις ένα δεύτερο σοκ. Εκεί που πέφτεις με τα χίλια ανεβαίνεις αντίστροφα. Μετά αρκείσαι απλά στο να απολαμβάνεις τη θέα του νησιού του φοίνικα».

Pin It

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline