10 Ιουνίου 2019

"Δεν έχεις λόγο να τα βάλεις με τον ΠΑΟΚ, την πιο ισχυρή ομάδα της Θεσσαλονίκης"  

 spirosvugiasΜετά τον Γιάννη Μπουτάρη και ο Σπύρος Βούγιας, μέσα από δηλώσεις στο Metropolis 95,5 χαρακτήρισε λανθασμένη απόφαση του Νίκου Ταχιάου να επιλέξει τη μετωπική εναντίον του ΠΑΟΚ λίγες μέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές.

Ο κύριος Βούγιας μάλιστα τόνισε πως αυτό κόστισε στον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να βγει κερδισμένος ο Κώστας Ζέρβας που κέρδισε στο δεύτερο γύρο με μεγάλη διαφορά τις εκλογές.
«Ανεξαρτήτως εκλογών, δεν έχεις λόγο να τα βάλεις με τον ΠΑΟΚ, την πιο ισχυρή ομάδα της Θεσσαλονίκης αυτή τη στιγμή. Έφερε τίτλους και ανέβασε την αυτοπεποίθηση και το κύρος της πόλης. Αν και Ηρακλειδέας, χαίρομαι για τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ, την άνοδο του Άρη και ελπίζω να έρθει και η σειρά του Ηρακλή. Ητάν μεγάλο λάθος του Ταχιάου, νομίζω ότι το κατάλαβε. Έβαλε απέναντί του ανθρώπους που δεν είχαν πρόβλημα μαζί του. Ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης, η πόλη όλη χάρηκε και πανηγύρισε».

Συνεχίζοντας σχολίασε την άποψη που επικρατεί πως ο Κωνσταντίνος Ζέρβας ουσιαστικά στηρίχθηκε στη δεξαμενή των ψηφοφόρων που είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ: «Ξέρω καλά ότι η βασική επιλογή του ΠΑΟΚ ήταν ο κ. Ορφανός. Προς το τέλος χωρίστηκε σε δύο υποψηφίους. Παλιός ΠΑΟΚτσής, άλλωστε, και ο κ. Ζέρβας και ο πατέρας του πρόεδρος. Και ο Γιώργος Ορφανός, βεβαίως, βέρος ΠΑΟΚτσής. Κάθε φορέας και θεσμός έχει δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του. Στήριξαν τον κ. Ορφανό και μετά τον κ. Ζέρβα».

Για το αν θεωρεί πως θα κέρδιζε επιπλέον ψήφους αν και ο ίδιος δήλωνε ΠΑΟΚτσής σχολίασε: «Δεν λειτουργώ έτσι. Θα στηρίξω το όνειρο του ΠΑΟΚ εφόσον αυτό απαιτεί και τη συμφωνία του Δήμου χωρίς να μπω σε διαδικασία να δηλώσω κάτι που δεν είμαι και χωρίς να περιμένω στην ουρά να δώσω διαπιστευτήρια. Βοηθώ την πόλη και τις ομάδες. Θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να έχει ένα γήπεδο αντάξιο των προσδοκιών του. Θέλω, βεβαίως, και ο Δήμος να έχει τον λόγο. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω πως είτε αν ήμουν, είτε αν δήλωνα ΠΑΟΚτσής θα τα πήγαινα λίγο καλύτερα. Δεν θα το έκανα όμως για λόγους αυτοσεβασμού».

Τέλος μίλησε και για το γήπεδο του ΠΑΟΚ και το αν το νέο δημοτικό συμβούλιο θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση: «Το βασικό είναι να λειτουργήσει ο Δήμος. Έχοντας επτά συμβούλους μέχρι να φτάσει τους 25 για την πλειοψηφία ο κ. Ζέρβας θα πρέπει να λειτουργήσει θεσμικά και χτίσει μια στέρεη συμμαχία. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο είναι και μια ανάπλαση που θα λειτουργήσει προς όφελος και του ΠΑΟΚ και της Τούμπας».

Pin It

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline