04 Ιουνίου 2019

"Ελάχιστες επιχειρήσεις αυτό το μετοχικό κεφάλαιο"

 TUBA NEWΜε την αύξηση των 15.000.000 ευρώ που αποφασίστηκε σήμερα, το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα φτάσει τα 120.000.000 ευρώ.

Ο φοροτεχνικός της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Δημήτρης Πανοζάχος το σχολίασε μιλώντας στο Metropolis 95.5: «Είναι λεφτά, τα οποία κατατίθενται προκειμένου να καλύψουν ανάγκες για τις τρέχουσες λειτουργίες της ΠΑΕ. Με αυτήν την αύξηση, το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ φτάνει τα 120 εκ. ευρώ. Πριν τη σημερινή αύξηση ο κ. Σαββίδης είχε βάλει 105 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ, εκ των οποίων τα 96,5 με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και τα υπόλοιπα με ομολογιακό δάνειο. Με τα χρήματα που βάζει σήμερα φτάνει στα 120 εκ. ευρώ. Είναι ένα νούμερο δυσθεώρητο για τον ελληνικό αθλητισμό. Νομίζω ότι αν ψάξουμε στη Βόρεια Ελλάδα ελάχιστες επιχειρήσεις θα βρούμε να έχουν τέτοιο μετοχικό κεφάλαιο. Το μέγεθος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θυμίζει μια εταιρεία που δεν είναι στα συνήθη στάνταρ, τόσο για τον αθλητισμό, όσο και για το σύνολο των ανωνύμων εταιρειών», δήλωσε ο Δημήτρης Πανοζάχος.

kreatagora1

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline