22 Μαΐου 2019

Παραμένουν οι Μέλο Περέιρα και Φερνάντεζ Μάριν στις θέσεις τους

pereiraepoΟ Μέλο Περέιρα και ο Φερνάντεζ Μάριν παραμένουν στις θέσεις τους όπως ανακοίνωσε ο Μπιορν Βασάλο, διευθυντής του τμήματος ευρωπαϊκών ομοσπονδιών.

 

Ο διευθυντής του τμήματος ευρωπαϊκών ομοσπονδιών, Μπιορν Βασάλο κατά τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ανακοίνωσε πως ο Μέλο Περέιρα ανανεώνει τη συνεργασία του με την ΚΕΔ και για τη σεζόν 2019-2020.

Μαζί με τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή μένουν στις θέσεις τους και οι Χούμπελ, Φούσεκ και Μάριν. Παράλληλα έγινε γνωστό ότι ξένοι διαιτητές θα συνεχίσουν να υπάρχουν και τη νέα χρονιά στις εγχώριες διοργανώσεις. Όσον αφορά στους Χούμπελ και Φούσεκ, ο πρώτος θα έχει το ρόλο του παρατηρητή με δράση και στις εκλογές που θα γίνουν τη νέα χρονιά, ενώ ο δεύτερος θα συνεχίσει να κατέχει τον εποπτικό του ρόλο.

Συγκεκριμένα, ο Βασάλο ανέφερε: "Σήμερα εστάλη μια επιστολή απο κα. Σαμούρα. Τα τρία μέλη της ΚΕΔ παραμένουν μέχρι το τέλος, θα επεκταθούν για άλλον ένα χρόνο. Θα έχουν τη συνδρομή της FIFA για το VAR. Είμαστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά τους" είπε αρχικά ο διευθυντής του τμήματος ευρωπαϊκών ομοσπονδιών και συνέχισε: "Ο κ. Φούσεκ θα συνεχίσει να εκτελεί τη θητεία του για άλλο ένα χρόνο. Η ΕΠΟ θα ακολουθεί τη καθοδήγηση του και τις συμβουλές του. Η Επιτροπή Παρακολούθησης θα λήξει 31/7/2019 ωστόσο ο κ. Χούμπελ θα παραμείνει ως διεθνής παρατηρητής με συμβουλευτικό λόγο μέχρι καλοκαίρι του 2020".

Παράλληλα, έγινε γνωστό από τον κ. Βασάλο ότι υπάρχει πλάνο για σταδιακή αποχώρηση των διεθνών ομοσπονδιών από την επιτήρηση του ελληνικού ποδοσφαίρου: "Θα χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες των υπολοίπων μελών σε άλλες χώρες όπου υπάρχουν προβλήματα όπως στην Ελλάδα. Αυτό θα επιφέρει σταδιακή υποχώρηση των FIFA και UEFA. Είναι μια στρατηγική εξόδου εκτός αν στους επόμενους μήνες υπάρξει κάποια κρίση".

Pin It

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline