21 Μαΐου 2019

"Hρθε η ώρα να βρούμε ιδιοκτήτη"

 bannnneeeΟ Μπάνε Πρέλεβιτς σε τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα: 

"Οταν ανέλαβα την προεδρία, πίστευα ότι αυτό θα ήταν για ένα χρόνο. Κάθισα πολύ περισσότερο και πλέον ήρθε η ώρα να βρούμε ιδιοκτήτη και να φύγω. Το καλό για την ομάδα λοιπόν είναι να σταματήσει η διοίκηση Πρωτοδικείου αφού δεν μπορεί να δώσει τίποτε άλλο! Είναι παγκόσμιο ρεκόρ να υπάρχει με αυτή τη μορφή μια διοίκηση σε μια ομάδα. Το άθλημα έχει προχωρήσει πολύ και πρέπει αυτές οι θέσεις που κρατάμε εμείς να είναι επαγγελματίες. Μόνο ένα αφεντικό μπορεί να το κάνει αυτό. Ηρθε η ώρα να βρούμε ιδιοκτήτη και αυτό είναι το μόνο ξεκάθαρο".

Μίλησε για το αν έχει βρει ιδιοκτήτη: "Δεν ψάχνουμε επενδυτή. Ψάχνουμε ιδιοκτήτη. Είναι προσβλητικό να αναφέρεσαι σε επενδυτή. Εμείς πρέπει να εξηγήσουμε στον κάθε ενδιαφερόμενο ότι αυτή η ομάδα χρειάζεται χρήματα και αυτός πρέπει να αποφασίσει για το ποιος είναι ο λόγος που πρέπει να το κάνει".

Για το αν ο Σαββίδης είναι ο ιδανικός: "Ο Σαββίδης μας έχει βοηθήσει πολύ αλλά δεν φτάνουν οι ευεργεσίες. Για αυτό λέω ότι χρειαζόμαστε ιδιοκτήτη. Να είναι καλά ο Ιβάν Σαββίδης γιατί μας βοήθησε. Αλλά επαναλαμβάνω ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται πλέον ιδιοκτήτη. Ηρθε η ώρα να αποκτήσει λοιπόν ο ΠΑΟΚ ιδιοκτήτη. Εγώ αποχωρώ με το τέλος της περιόδου".

Για το πώς είναι δυνατόν μια ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ να μην έχει ιδιοκτήτη: "Δεν υπάρχει κανένας και αυτό αποδεικνύεται. Εγώ δεν μπορώ να προσφέρω άλλο. Δεν υπάρχει και ενδιαφερόμενος. Πρέπει να ανοίξουμε διάπλατα την πόρτα μας και περιμένουμε ενδιαφερόμενους. Νομίζω ότι εμείς πρώτα πρέπει να αποχωρήσουμε και στη συνέχεια θα έρθουν και οι εξελίξεις. Τώρα κάποιος από μακριά λέει ότι υπάρχει ο Σαββίδης που είναι ευεργέτης. Εμείς λοιπόν αποχωρούμε και λέμε ότι δεν έχουμε ιδιοκτήτη. Να έρθει κάποιος που αγαπά την ομάδα, να την οργανώσει και να τον βοηθήσουμε, θα έχει τη δική μας στήριξη και του ΑΣ ΠΑΟΚ".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πάντα ήταν ποδοσφαιρικός. Ηταν, είναι και θα είναι. Αλλά διαφωνώ ότι δεν υπάρχει μπασκετικός κόσμος. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα: προχθές χάσαμε από την ομάδα της Ρόδου και χειροκρότησαν την ομάδα. Είναι από τους πιο υγιείς, οι φίλοι του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ. Και έρχονται και νέοι άνθρωποι. Απλά λείπει το κλικ και η οργάνωση για να τραβήξεις τον κόσμο. Με πολύ μικρή προσπάθεια θα διπλασιαστούν αυτοί που έρχονται στο Παλατάκι. Αλλά αρκεί να βρεθεί ιδιοκτήτης. Εμείς φεύγουμε". 

Για το αν θα έμενε αν βρισκόταν ιδιοκτήτης και του το ζητούσε: "Δεν το έχω σκεφτεί και δεν θέλω να απαντήσω. Εμείς απλά θα έχουμε μια δουλειά: να στον στηρίξουμε αν θελήσει να υπάρξει μεταβατική περίοδο. Αλλά δεν θέλω να το συζητήσω γιατί μπορεί να φανεί ότι θέλουμε να τον δεσμεύσουμε. Αλλωστε ποτέ δεν υπήρξα επαγγελματίας παράγοντας". 

Για την πιο δύσκολη περίοδο αυτής της 8ετίας: "Η φετινή και είναι ξεκάθαρο. Τα πέντε πρώτα χρόνια λειτουργούσαμε άψογα και είχαμε και πλεόνασμα. Μετά άλλαξε το μπάσκετ και τα έσοδα που είχαμε δεν μπορούσαν να καλύψουν τα έξοδα". 

 

Για την αποχώρηση του Μαρκόπουλου: "Ο Σούλης έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ όσο ελάχιστοι. Την κράτησε σε δύσκολες εποχές και με τεράστια κατανόηση και τον ευχαριστώ. Αλλά το μπάσκετ έχει αλλάξει και αυτό αποφάσισα όταν άλλαξε ο προπονητής. Ηταν δύσκολη απόφαση αλλά τις δύσκολες αποφάσεις πρέπει να τις πάρεις εσύ εφόσον διοικείς μια ομάδα".

Pin It

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline