21 Μαρτίου 2019

Το «ευχαριστώ» στον γιατρό του ΠΑΟΚ

 papakostas.pngΟ διακεκριμένος γιατρός του ΠΑΟΚ προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του και στον ΑΣ, με την διοίκηση του Ερασιτέχνη να ευχαριστεί προσωπικά τον κ.Παπακώστα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στον αθλητισμό συνηθίζεται, τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν στους φυσικούς πρωταγωνιστές, που είναι οι αθλητές και οι αθλήτριες. Δεν πρέπει να παραβλέπουμε, όμως, ότι δίπλα στους αθλητές και τις αθλήτριες υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι στηρίζουν τις προσπάθειές τους, προσφέροντας τις γνώσεις και την επιστημονική τους κατάρτιση, προκειμένου τα παιδιά μας να έχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Μία τέτοια περίπτωση είναι του διακεκριμένου χειρουργού ορθοπεδικού κ. Μανώλη Παπακώστα, ο οποίος σταθερά και αφιλοκερδώς προσφέρει τις ιατρικές του υπηρεσίες στις ποδοσφαιρίστριες του Σωματείου μας.

Η Διοίκηση του ΠΑΟΚ, οι υπεύθυνοι του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών, καθώς και οι αθλήτριες ευχαριστούμε πολύ τον κ. Μανώλη Παπακώστα για ό,τι έχει κάνει έως τώρα και τον θέλουμε πάντα δίπλα μας».

kreatagora1

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline