20 Μαρτίου 2019

Μήνυμα παραμονής από Βαρέλα!

 varela sonsΜήνυμα παραμονής στην Τούμπα έστειλε ο Βαρέλα μιλώντας για τον Κρέσπο. Στην κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν για διάφορα θέματα στο PAOK TV, ο Βαρέλα δήλωσε:

"Ηταν ευχαρίστηση μου να είμαι εδώ μαζί με τον συμπαίκτη μου τον Κρέσπο και εύχομαι και ελπίζω να είμαι εδώ μαζί του για πολλά χρόνια! Για μένα είναι ο καλύτερος αμυντικός με τον οποίο έχω αγωνιστεί. Τρία χρόνια παίζουμε μαζί και ποτέ στο παρελθόν δεν είχα αγωνιστεί τόσα πολλά χρόνια με άλλο κεντρικό αμυντικό δίπλα μου! Εχουμε κάνει πολλά πράγματα εδώ, το πιο σημαντικό είναι ότι δύσκολα δεχόμαστε γκολ, και όταν δεν δεχόμαστε νιώθουμε και οι δυο περήφανοι και χαρούμενοι. Αυτά τα τρία χρόνια ήταν φανταστικά γιατί έμαθα πολλά πράγματα δίπλα του και μέρα με τη μέρα μαθαίνω ακόμη πράγματα από το παιχνίδι του Ανχελ. Διορθώνει αυτός τα λάθη μου, εγώ τα δικά του και για αυτό έχω βελτιωθεί τόσο πολύ και νομίζω ότι στην Ελλάδα είμαστε οι καλύτεροι κεντρικοί αμυντικοί του Πρωταθλήματος!"

kreatagora1

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline