13 Μαρτίου 2019

Πασχαλάκης, Πέλκας, Γιαννούλης,Λημνιός παραδίδουν μηχανήματα στο ΑΧΕΠΑ

axepaΑλέξανδρος Πασχαλάκης, Δημήτρης Πέλκας, Δημήτρης Λημνιός και Δημήτρης Γιαννούλης θα βρεθούν αύριο Πέμπτη (14/3) στο ΑΧΕΠΑ για καλό σκoπό.

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Μανώλης Παπακώστας, και αντιπροσωπεία του PAOK Action θα βρίσκονται στην Α’ Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Α.Π.Θ. του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ όπου και θα παραδώσουν τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που είναι δωρεά του ισχυρού άνδρα της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη.

Η ασπρόμαυρη αντιπροσωπεία θα ξεναγηθεί στα εργαστήρια και τους χώρους της κλινικής από τον διευθυντή, Δρ. Ιωάννη Κωνσταντινίδη, και θα μοιράσει δώρα και αυτόγραφα στους ασθενείς.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Στην Α’ Ωτορινολαρυγγική Κλινική ΑΠΘ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ θα βρεθούν την Πέμπτη, 14 Μαρτίου και ώρα 14:00, οι Πασχαλάκης, Πέλκας, Γιαννούλης και Λημνιός με τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Μανώλη Παπακώστα και αντιπροσωπεία του PAOK Action, για την παράδοση των νέων υπερσύγχρονων μηχανημάτων.

Ο εξοπλισμός αυτός θα βοηθήσει σημαντικά στη διάγνωση και θεραπεία βαρήκοων και κωφών παιδιών και ενηλίκων. Η Α’ Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Α.Π.Θ. του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ διαθέτη αυτή τη στιγμή ένα από τα σημαντικότερα Ακοολογικά Εργαστήρια στην Ελλάδα. Ένα εργαστήριο το οποίο αποτελεί κέντρο παραπομπής σε θέματα βαρηκοϊας, διαταραχών της ακοής-ισορροπίας, ιλίγγου και κώφωσης. Επίσης, στο Ακοολογικό Εργαστήριο εδρεύει το κέντρο κοχλιακών εμφυτεύσεων, όπου βρέφη, παιδιά και ενήλικες με κώφωση υποβάλλονται σε πλήρη προεγχειρητικό έλεγχο για τη μετέπειτα θεραπεία τους με την τοποθέτηση κοχλιακού εμφυτεύματος.

Η αντιπροσωπεία θα ξεναγηθεί από τον Διευθυντή Δρ. Ιωάννη Κωνσταντινίδη στα εργαστήρια και τους χώρους της κλινικής, θα μοιράσει δώρα και αυτόγραφα στους ασθενείς και θα εγκαινιάσει την λειτουργία των νέων μηχανημάτων, προσφορά του PAOK Action και του κ. Ιβάν Σαββίδη».

kreatagora1

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline