08 Ιανουαρίου 2019

"Tα παιδιά κάνουν κατάθεση ψυχής"

papatheodorou2018Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έκανε δική της και την ισοβαθμία με την Ισραηλινή ομάδα, κάτι που ανέφερε στις δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος μίλησε για πειστική εμφάνιση, ενάντια στα όποια προβλήματα υπάρχουν στην ομάδα, αναφέροντας ότι οι παίκτες του έκαναν κατάθεση ψυχής.

 

Αρχικά ανέφερε : «Πολύ σημαντική νίκη για εμάς, τη χρειαζόμασταν για να συνεχίσουμε στο BCL. Είχαμε στόχο να κοντραλάρουμε τους αιφνιδιασμούς και το πετύχαμε. Ελέγξαμε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού εκτός των αμυντικών ριμπάουντ αλλά το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και πεινασμένοι σε κάθε παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες».

Για τη συνέχεια του ομίλου τόνισε :« Θεωρούσα ότι οι οχτώ νίκες μπορεί να μην είναι αρκετές αν μπλέξουμε σε ισοβαθμίες. Σήμερα πήραμε την ισοβαθμία με τη Χολόν. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και θα κάνουμε το ταμείο μας στο τέλος, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας».

Για την ψυχολογία της ομάδας ανέφερε: «Δεν θα πω ότι είμαστε αναγκασμένοι γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Δεν έχει αλλάξει κάτι, η καθημερινότητα μας από τον Αύγουστο είναι η ίδια, αν και χάσαμε έναν παίκτη. Κάνουμε τη δουλειά μας, σεβόμενοι τους εαυτούς μας. Παίζουμε σε έναν ιστορικό σύλλογο και θέλουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά μας. Η εμφάνιση μας ήταν πειστική όπως στα περισσότερα παιχνίδια, τα παιδιά κάνουν κατάθεση ψυχής. Έχουμε υπομονή, αντέχουμε, έχουμε στόχους και όνειρα και θέλουμε να τα εκπληρώσουμε«.

Pin It

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline