06 Δεκεμβρίου 2018

«Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις»

stafpelkas

Ο Κώστας Σταφυλίδης φρόντισε από τη Γερμανία να κάνει εκ νέου άνοιγμα στον ΠΑΟΚ από τη στιγμή που την 1η Ιανουαρίου μπορεί να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του καθώς μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με την Αουγκσμπουργκ.

Ετσι  ο αριστερός μπακ ρωτήθηκε από τους Γερμανούς δημοσιογράφους για το μέλλον του: «Αυτή τη στιγμή το πιο πιθανό είναι να παραμείνω μέχρι το καλοκαίρι αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Εξαρτάται από πολλά πράγματα, από το πώς θα νιώθω το χειμώνα και από τις επιλογές που θα υπάρχουν. Αλλά στην παρούσα φάση δεν είναι  η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για το συμβόλαιό μου.  Θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά που έχουμε για να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση που έχει περιέλθει». Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι είναι ενημερωμένοι για τις συνεχείς αναφορές των ΜΜΕ από την Ελλάδα, πως δηλαδή υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και ρωτήθηκε για την πρώην ομάδα του: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μια ομάδα, είναι για μένα κάτι περισσότερο από οικογένεια!»

kreatagora1

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline