03 Δεκεμβρίου 2018

"Κερδίσαμε δίκαια"

paschalakis001Ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Μπορεί να μη σημείωσε το νικητήριο γκολ αλλά ήταν αυτός που κράτησε την ομάδα του όρθια όποτε χρειάστηκε ενώ έμεινε στον αγώνα μ’ εντονότατους πόνους καθώς δεν υπήρχε η δυνατότητα για άλλη αλλαγή. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αρχικά μίλησε για τον τραυματισμό του:

«Θα κάνω αύριο αξονική να δούμε τι έχω. Δεν πιστεύω πως το έκανε επίτηδες ο Μπαράλες, πάντως με χτύπησε με τις τάπες. Ζήτησα αλλαγή, όμως είχαν τελειώσει και κατάλαβα πως πρέπει να συνεχίσω.».

Και πρόσθεσε σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Κρέσπο διότι με βοήθησε πολύ μετά τον τραυματισμό μου, εκτελώντας τα ελεύθερα βολέ, αφού δεν μπορούσα από τον πόνο». Για να καταλήξει: «Κάναμε σπουδαία προσπάθεια. Παίξαμε και πάλι με δέκα παίκτες. Δίκαια κερδίσαμε. Κάθε απόκρουση όταν έρχεται σε συνδυασμό με νίκη με κάνει χαρούμενο. Είναι η δουλειά μου, αυτό θέλω να κάνω και θέλουμε όλοι να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι».

kreatagora1

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline