03 Δεκεμβρίου 2018

"Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα"

pelkas003Στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει ένα ακόμη διπλό, παρά το γεγονός ότι δεν βρέθηκε στην καλύτερη του μέρα, στάθηκε ο Δημήτρης Πέλκας, σημειώνοντας ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και σήμερα στη Λαμία.

 

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, η Λαμία παρουσιάστηκε πολύ καλά, ενώ εμείς έπρεπε να ξεπεράσουμε το παιχνίδι στο Λονδίνο και να έρθουμε να κερδίσουμε εδώ. Δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στη Λαμία, αλλά μετά χάλασε τελείως το παιχνίδι και δεν δόθηκε και σε εμάς ένα πέναλτι, είδαμε πριν και το βίντεο. Αυτό το τρίποντο δείχνει χαρακτήρα και για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτό», ανέφερε αρχικά, ενώ συνέχισε:

«Το είπε πρόσφατα και ο Γιώργος Δώνης, μετά από ένα μεγάλο μαρς στην Ευρώπη, είναι δύσκολο για τον παίκτη να μπει και πάλι στην πραγματικότητα. Πετάξαμε ένα ημίχρονο, αλλά είπαμε στα αποδυτήρια ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό, δείξαμε χαρακτήρα».

Όσο για τη δική του κατάσταση, σημείωσε:

«Πήρα αντιπυρετικά, άντεξα όσο άντεξα, αλλά δεν μπορούσα να συνεχίσω άλλο. Δουλεύουμε πολύ στις στημένες φάσεις και στο πρώτο μέρος, μας βγήκε μία, όπου βγήκα μόνος εγώ κι έκανα το γύρισμα. Δουλεύουμε πολύ με τον Μπάτσι σε αυτό και το παλεύουμε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον σκληρό χαρακτήρα του σημερινού αγώνα:

«Κάποιες φορές πρέπει να προσαρμόζεσαι και να αλλάζεις το στυλ σου. Το ματς ήταν κατά μας, δεν υπήρχε ρυθμός, υπήρχαν σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά το σημαντικό είναι ότι το πήραμε. Δεν πιστεύω ότι υπήρχε πίεση, αλλά είναι πολλά τα παιχνίδια. Έχουμε ανεβασμένο μέσο όρο ηλικίας, μπορεί κάποιος να μην μπορεί να παίζει συνέχεια στο 100%, αλλά δείχνουμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας ακόμη κι όταν δεν είμαστε καλοί. Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε, για να μην έχουμε το άγχος, αλλά για μένα το πιο σημαντικό ότι κερδίζουμε».

kreatagora1

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline