03 Δεκεμβρίου 2018

Χάβος: «Δεν αξίζαμε αυτή την ήττα»

lamia chavosΕυχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του αλλά και απογοητευμένος από την ήττα ο Μάκης Χάβος. Ο προπονητής της Λαμίας στην αρχική του τοποθέτηση σημείωσε:

«Για να κερδίσεις μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ πρέπει να τρέχεις περισσότερο από τον αντίπαλο σου, να μην τον φοβηθείς και να παίξεις επιθετικά όπως κάνεις απέναντι σε ομάδες του ίδιου επιπέδου με τη δική σου. Αυτά τα τρία πράγματα τα κάναμε αλλά είδατε ότι δεν πήραμε ούτε έναν βαθμό και αυτό με στεναχωρεί ιδιαίτερα. Είναι κρίμα για την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά αλλά και για τον κόσμο που θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρουσία και τη συμπαράσταση του. Δεν αξίζαμε αυτή την ήττα και δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε».


Ο Ελληνας τεχνικός σχολίασε και την εικόνα του αγώνα και το που κρίθηκε: «Εμείς μπήα στον αγώνα να παίξουμε δημιουργική ποδόσφαιρο και να περιορίσουμε μια ομάδα που έχει δεδομένη ποιότητα. Δεν θέλω να σχολιάσω τη φάση του πέναλτι γιατί απαγορεύεται να μιλώ για διαιτησίες γιατί υπάρχει και κίνδυνος τιμωρίας. Στο δεύτερο μέρος ήρθε ένα κρύο γκολ για εμάς από μια στημένη φάση. Και στο ποδόσφαιρο πλέον οι περισσότερες φάσεις για γκολ έρχονται από εκεί στα πλάγια αλλά δεν μπορέσαμε να το αντιμετωπίσουμε».

Ο Χάβος τόνισε πως η αποβολή του Κάνιας δεν λειτούργησε θετικά για τη δική του ομάδα: «Μπορεί να φαίνεται οξύμωρο αλλά αυτό συνέβη. Γιατί μπορεί εμείς να είχαμε παίκτη παραπάνω αλλά ο ΠΑΟΚ οργανώθηκε πολύ καλά στην άμυνα και δεν βρήκαμε τρόπους να την αντιμετωπίσουμε. Δεν βρήκαμε λύσεις και ευκαιρίες με εξαίρεση μια φάση. Αλλά το χειροκρότημα του κόσμου είναι σημαντικό για εμάς γιατί είδε ότι κάνουμε μια προσπάθεια και οι αντίπαλοι μας αναγνωρίζουν ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και αυτό θέλω να συνεχίσουμε να κάνουμε».

kreatagora1

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline