06 Νοεμβρίου 2018

"Κανείς στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο"

 kosmos1Η Βίντι μέσω της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απευθύνεται με επιστολή της στους ασπρόμαυρους οπαδούς που θα βρεθούν την Πέμπτη στο γήπεδο. Η επιστολή:

«Αγαπητοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ!Η Vidi FC πούλησε ονομαστικά εισιτήρια. Δικαίωμα εισόδου στο στάδιο έχουν μόνο όσοι φίλαθλοι κατέχουν εισιτήριο με τυπωμένο το όνομά τους επάνω. Θα ταυτοποιούμε τα στοιχεία των φιλοξενούμενων φιλάθλων με εκείνα των εισιτηρίων τους. Στην περίπτωση που τα στοιχεία δεν ταιριάζουν και/ή οι φίλαθλοι δεν έχουν έγγραφο ταυτοποίησης με φωτογραφία, θα τους απαγορευθεί η είσοδος. Η παραπάνω διαδικασία θα ακολουθηθεί αυστηρά και ζητούμε να ταξιδέψουν στην Ουγγαρία μόνο φίλαθλοι που έχουν εκδόσει εισιτήριο με τα στοιχεία τους. Η διαδικασία ελέγχου των εισιτηρίων στο σημείο της εισόδου θα έχει ως αποτέλεσμα η διαδικασία να διαρκέσει περισσότερο από το φυσιολογικό. Για το λόγο αυτό ζητούμε από τους φιλάθλους να φθάσουν στο στάδιο εγκαίρως και ενημερώνουμε πως οι θύρες θα ανοίξουν στις 16:55 (τοπική ώρα). Δεν θα σας επιτραπεί να φέρετε σημαίες με κοντάρι, όπως επίσης απαγορεύονται κουκούλες και σκούφοι ολοπρόσωπης κάλυψης (για την αποφυγή ανίχνευσης). Οι άνθρωποι της ασφάλειας θα απομακρύνουν τα παραπάνω στα σημεία εισόδου. Τα υπόλοιπα απαγορευμένα αντικείμενα υπόκεινται στους κανονισμούς του γηπέδου»Μπορείτε να βρείτε τους κανονισμούς γηπέδων της ουγγρικής ομοσπονδίας ΕΔΩ και τους κανονισμούς του σταδίου ΕΔΩ.

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline