09 Οκτωβρίου 2018

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ερευνήστε τις καταγγελίες Κούγια»

PAOK new logo 004 740x462

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια περί προσπάθειας να συνδέσουν το όνομα του Ιβάν Σαββίδη με την κακή διαιτησία του Λάμπρου στο Ξάνθη-ΑΕΛ, έφεραν την άμεση αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στην Μικράς Ασίας, ζητούν άμεση διερεύνηση των καταγγελιών του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ από τα αρμόδια όργανα.

Συγκεκριμένα, η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ως εξής:

«Με έκπληξη και εκνευρισμό πληροφορηθήκαμε από τις δηλώσεις του κ. Κούγια ότι υπήρξε προσπάθεια να εμπλακεί το όνομα του ΠΑΟΚ και του κ. Σαββίδη σε τακτικές παρασκηνίου. Αναμένοντας και απαιτώντας να διερευνηθούν οι πολύ σοβαρές καταγγελίες του κ. Κούγια από την κυβέρνηση, τα πειθαρχικά όργανα και τους αρμόδιους εισαγγελείς, για άλλη μια φορά θα επισημάνουμε το εξής: ο ΠΑΟΚ είναι ίσως ο μόνος σταθερός σύλλογος στις απόψεις του για την καθαρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, χωρίς αμφιταλαντεύσεις και η μόνη πίεση που ασκούμε είναι προς αυτή την κατεύθυνση, όπως για παράδειγμα το VAR ή οι ξένοι διαιτητές. Σύμμαχοί μας είναι όλοι οι φίλαθλοι όλων των ομάδων που επιθυμούν το ίδιο και όσοι παράγοντες δεσμεύονται από το ίδιο όραμα. Οι υπόλοιποι θα μας βρίσκουν απέναντι».

kreatagora1

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline