13 Σεπτεμβρίου 2018

"Θα γκρεμιστεί η Τούμπα"

 katsaristhanasisΔηλώσεις έκανε πριν από λίγο ο Θανάσης Κατσαρής μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ολγα Κεφαλογιάννη στα γραφεία του ΑΣ. Ξεκαθάρισε πως η Τούμπα θα γκρεμιστεί. Αναλυτικά:

«Η απόφαση και το σχέδιο θέλει το υπάρχον γήπεδο να γκρεμιστεί καθώς αν δεν γίνει αυτό, τότε θα γίνει πολύ μικρότερο. Ετσι πάμε για ένα γήπεδο που θα χτιστεί από τη αρχή». Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν: «Θα πρέπει να έχουμε γρήγορες αποφάσεις σε ότι πρόβλημα προκύψει. Θέλουμε όλα να προχωράνε γρήγορα. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην σταματήσει το έργο λόγω μικρών προβλημάτων. Υπάρχουν τάφοι δεν υπάρχουν αρχαία».

Για τη στάση της Κυβέρνησης και των άλλων κομμάτων: «Όλα τα κόμματα έχουν πει το "ναι" στην προσπάθειά μας να αποκτήσουμε τη χρήση του περιβάλλοντος χώρου για να κάνουμε γήπεδο με τα δικά μας χρήματα, αυτά του Ιβάν Σαββίδη, για να έχουμε ένα γήπεδο ευρωπαικών προδιαγραφών. Τα περισσότερα κόμματα απάντησαν και είναι στο πλευρό μας».

Για το ποια είναι η διαδικασία: «Θα γίνει εταιρεία ειδικού σκοπού, όμως το βασικό είναι να αποκτήσουμε τον περιβάλλοντα χώρο και από εκεί θα εξαρτηθεί πως θα γίνει το γήπεδο. Μόλις γίνει αυτό θα ξεκινήσουν και οι μελέτες για την κατασκευή του γηπέδου. Δεν παραχωρούμε κάτι στην ΠΑΕ. Δίνουμε το οικόπεδο στην ΠΑΕ εκεί όπου θα χτιστεί γήπεδο το οποίο θα ανήκει στον ΑΣ το οποίο θα το παραχωρήσουμε στην ΠΑΕ για όσα χρόνια συμφωνήσουμε. Όταν λήξει η περίοδος αυτή το γήπεδο θα επιστρέψει στον Ερασιτέχνη».

kreatagora1

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline