12 Σεπτεμβρίου 2018

«Μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να αξιοποιήσει τα 21 στρέμματα του ΤΕΘΑ»

 aerofotografia2Μονόδρομο αποτελεί η εκχώρηση του περιβάλλοντος χώρου της Τούμπας στον ΑΣ ΠΑΟΚ προκειμένου αυτός να αξιοποιηθεί και να αποκτήσει αξία σύμφωνα με τον πρόεδρο των μεσιτών Θεσσαλονίκης, Άγγελο Πασαλίδη,

Ερωτηθείς, μάλιστα, να δώσει μια ενδεικτική τιμή εμπορικής ή αντικειμενικής αξίας για τα 21 στρέμματα που παραχωρούνται στον Δικέφαλο, απέφυγε να το κάνει επισημαίνοντας πως δεν μπορεί να γίνει μια τέτοια εκτίμηση, δεδομένου ότι δεν μπορεί να αναπτυχθεί πάνω στη συγκεκριμένη έκταση εναλλακτική επιχειρηματική δραστηριότητα.

«Δεν μπορούμε να δώσουμε για το συγκεκριμένο ακίνητο μια τιμή. Είναι ένα μεγάλο ακίνητο, για το οποίο χρειάζεται βοήθεια ορκωτού εκτιμητή. Αυτά τα στρέμματα που παραχωρούνται στον ΠΑΟΚ, είναι τα κομμάτια που περικλείουν το γήπεδο. Δεν υπάρχει, επομένως, δυνατότητα άλλης χρήσης. Δεν είναι οικόπεδα, πάνω στα οποία θα μπορούσε να γίνει μια ανοικοδόμηση. Είναι ένα υπόλοιπο στρεμμάτων που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αλλιώς. Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε μια ενδεικτική τιμή, αν μπορούσε να αναπτυχθεί μια επιχειρηματική δραστηριότητα διαφορετική του γηπέδου. Αντιλαμβάνεστε πως δεν μπορούν να γίνουν διαμερίσματα ή μαγαζιά στην πόρτα του ΠΑΟΚ. Αν ήταν άρτια η έκταση αυτή, μπορεί να είχε μια τιμή ως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Σας λέω απλά μια τιμή γης για την περιοχή που δεν ισχύει γι’ αυτό το ακίνητο λόγω των ιδιαιτεροτήτων. Είναι μονόδρομος η χρήση – εκχώρηση – αξιοποίηση της συγκεκριμένης έκτασης από τον ΠΑΟΚ. Σήμερα η έκταση αυτή δεν έχει καμία αξία. Μόνο αν την αξιοποιήσει ο ΠΑΟΚ μπορεί η έκταση αυτή να αποκτήσει κάποια αξία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Πασαλίδης.

kreatagora1

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline