11 Σεπτεμβρίου 2018

«Εγγυώμαι προσωπικά για το γήπεδο κι ας κυνηγάνε εμένα»

 lamenosdeth.pngΣυνέντευξη Τύπου παραχωρεί αυτή την ώρα ο Πάνος Καμμένος με αφορμή την 83η ΔΕΘ και αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου της Τούμπας:


«Θα μιλήσω με τον κ. Γκαγκάτση που είναι σήμερα εδώ. Έχουμε τηλεφωνικό ραντεβού για να βρεθούμε. Ο κ. Σαββίδης λείπει εκτός Θεσσαλονίκης και αυτά τα οποία θέλει να μου πει, θα μου τα μεταφέρει ο κ. Γκαγκάτσης. Καταρχήν, δεν κάνουμε κανένα δώρο στον ΠΑΟΚ. Υποχρέωση μας είναι. Ο ΠΑΟΚ δικαιούται το γήπεδο του. Απλώς κάνουμε κάτι, το οποίο δεν το έκαναν οι άλλοι. Δεν πάμε να εξαγοράσουμε τον ΠΑΟΚ. Αλίμονο, για τ’όνομα του Θεού, αν βάζουμε σε μια «ζυγαριά» το γήπεδο και το εθνικό θέμα. Εγώ, εξάλλου και στο εθνικό θέμα, έχω μία θέση η οποία είναι παρεμφερής με αυτή που έχουν εκφράσει οι περισσότεροι φίλοι του ΠΑΟΚ, περί μη χρήσης όρου «Μακεδονία».

Δεν πάνε όλα τα πράγματα έτσι στη ζωή. Ούτε πάμε να δώσουμε 21 στρέμματα για να πάρουμε τη στήριξη του ΠΑΟΚ. Το ίδιο θα κάνουμε και σε άλλες ομάδες αν χρειαστεί να το κάνουμε, γιατί υποχρεούμαστε να το κάνουμε, γιατί έχουν από πίσω τόσο κόσμο και θα φέρουν και στη Θεσσαλονίκη και πλούτο αλλά και δόξα. Σας εγγυώμαι προσωπικά και αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη, ότι όσον αφορά την παραχώρηση της χρήσης, θα έχουμε τελειώσει μέχρι το τέλος του μηνός. Αυτό, είναι εγγύηση. Υπογράφω εγώ κι ας κυνηγούν εμένα.

Όσον αφορά τα πολεοδομικά, δε μπορώ να εγγυηθώ εγώ. Καταρχήν, πρέπει από τη μεριά του Ερασιτέχνη, να δοθούν τα σχέδια. Να πουν τι ακριβώς θέλουν. Σας διαβεβαιώνω όμως ότι ο Πρωθυπουργός έχει δώσει εντολή, να τελειώνουν άμεσα. Πιστεύω ότι κανείς δεν έχει λόγο να το καθυστερήσει. Όλοι έχουν συμφέρον να προχωρήσει. Ακόμα και οι φιλοξενούμενες ομάδες, είναι πολύ πιο όμορφο να έρχονται σε ένα υπερσύγχρονο γήπεδο το οποίο θα αποτελεί και ένα «στολίδι» για να παίξουν, παρά να πηγαίνουν σε ένα γήπεδο, το οποίο είναι μεν ιστορικό, αλλά είναι αρκετών ετών πίσω.

Με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ έχω μία ιδιαίτερη σχέση. Εγώ δεν είμαι ΠΑΟΚ για να λέμε τα πράγματα, όπως είναι, αλλά έχει παίξει η αδερφή μου πόλο εδώ, το 2006, όταν πήγε να πέσει η ομάδα. Έπαιξε τρεις φορές με τον ΠΑΟΚ και από τότε, έχουμε ιδιαίτερη σχέση με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ...»

kreatagora1

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline