16 Ιουλίου 2018

«Ξέρετε πολύ καλά τις σκέψεις μου για την ενδεκάδα»

 LUC233Ο Λουτσέσκου δεν σχολίασε μόνο το σημερινό φιλικό αλλά έκανε και μια αποτίμηση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας που ολοκληρώθηκε σήμερα. Αναλυτικά όλα όσα είπε ο τεχνικός του Δικεφάλου.

Για τον αγώνα: «Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό παιχνίδι και μου άρεσε πολύ. Ηταν ένα παιχνίδι που είχε τα πάντα, νεύρα, δυνατό στις μονομαχίες και φυσικά μας ξύπνησε ενόψει του ματς που έχουμε μπροστά μας. Φυσικά αυτό έχει και ρίσκο πάντα αλλά νομίζω ότι ήταν ένα χρήσιμο παιχνίδι για εμάς. Φυσικά παίξαμε κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω της ζέστης και είχαμε και κάποια λάθη. Αλλά νομίζω ότι θα είμαστε φρέσκοι στον αγώνα με τη Βασιλεία αφού θα επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη και θα ξεκουραστούμε. Νομίζω ότι θα έχουμε και τον Βαρέλα αφού σε δυο με τρεις μέρες θα είναι εντάξει».

Για τις σκέψεις ενδεκάδας ενόψει Βασιλείας: «Ξέρετε πολύ καλά. Είπα ότι η ομάδα που έπαιξε σήμερα, θα είναι αυτοί που θα παίξουν με τη Βασιλεία και ένα δυο παίκτες από την ομάδα που έπαιξαν χθες».

Για την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του: «Πάντα υπάρχει ευθύνη στις πλάτες ενός προπονητή. Αυτή είναι η δουλειά μου. Αρχίζει μια χρονιά με ματς για τα προκριματικά του CHL και είναι πολύ ωραίο αυτό και για μένα και για τους παίκτες μου. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε απέναντι στη Βασιλεία, αυτά τα ματς σκεφτόμαστε, περιμένω πως και πως αυτά τα ματς. Να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό, γιατί προετοιμαστήκαμε καλά».

 

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline