15 Ιουλίου 2018

"Xωρίς αριστερό μπακ και δεύτερο επιθετικό"

 luce newΟ Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι επισήμανε πως η ομάδα του σε αυτό το ματς έπαιξε χωρίς αριστερό μπακ και φορ αλλά απέδωσε τα εύσημα σε Μπαλογιάννη και Μυστακίδη για την προσπάθεια που έκαναν.

Για τα συμπεράσματα του από το φιλικό: "Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών αν και είναι ξεκάθαρο ότι απουσίασαν οι μηχανισμοί και δεν υπήρχε επικοινωνία στις γραμμές. Τα παιδιά είχαν θέληση και αυτό κρατώ. Το σημερινό φιλικό μου έδωσε την ευκαιρία ποια από αυτά τα νέα παιδιά έχουν αφομοιώσει τη φιλοσοφία μας. Οκτώ από τους έντεκα παίκτες έπαιξαν για ενενήντα λέπτά. Πλέον γνωρίζω ποιοι είναι έτοιμοι και κυρίως ποιοι έχουν αφομοιώσει τη φιλοσοφία μας" και συνέχισε: "Θέλω να σταθώ και στη διάθεση του Μυστακίδη και του Μπαλογιάννη στο σημερινό ματς. Δεν παραπονέθηκαν αφού κλήθηκαν να αγωνιστούν σε θέσεις που δεν έχουμε αυτή τη στιγμή λύσεις. Δηλαδή σε αυτή του δεύτερου φορ και σε αυτή του αριστερού μπακ".

Για το ματς με τη Βασιλεία: "Θα είμαστε έτοιμοι στις 24 Ιουλίου. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με ποιότητα, μια ομάδα που είναι αθλητική αλλά και εμείς έχουμε ένα καλό σύνολο και θα το δείξουμε στα παιχνίδια μας".

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline