09 Ιουλίου 2018

«H διοίκηση ξέρει τι παίκτες χρειάζομαι»

 1Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στους δημοσιογράφους μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Στεάουα.

 

Για την φιλοσοφία και την εικόνα που έχει για τον ΠΑΟΚ: «Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Ανεβαίνει ο ρυθμός, αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι παίκτες μπορούν να προσαρμοστούν ακόμα καλύτερα. Το δεύτερο είναι ότι θέλουμε να δώσουμε παραπάνω λεπτά σε όλους τους παίκτες γιατί δεν θα έχουμε άλλο φιλικό παιχνίδι. Για αυτό τον λόγο άλλοι παίκτες παίξανε 70 λεπτά και άλλοι λιγότερο».

Τι του άρεσε περισσότερο και τι λιγότερο: «Πολλά μου άρεσαν σήμερα. Μου άρεσε η προετοιμασία που είχαμε, παρόλο που δεν προετοιμαζόμαστε καιρό. Μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίσαμε το παιχνίδι και οι παίκτες που μπήκαν για να παίξουν. Δεν μου άρεσαν καθόλου τα λάθη των κίπερ και όχι των μέσων, αλλά θα συζητήσουμε και θα τα λύσουμε».

Το πώς θα ανεβάσουν το επίπεδο τους οι Πρίγιοβτς και Ουάρντα: «Βήμα με βήμα θα γίνει η προσαρμογή τους. Ο Πρίγιοβιτς είναι πιο εύκολη περίπτωση, έχει κάνει μόνο 10 μέρες διακοπές, ο Ουάρντα έχει την ποιότητα που έχει αλλά επειδή έλειπε περσυ χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί η ομάδα. Επίσης μου άρεσε η προσαρμοστικότητα στο παιχνίδι και η αντίδραση που δείξαμε. Παλεύει πολύ σκληρά ο Ουάρντα για να τελειοποιήσει τις αδυναμίες του».


Το πως βλέπει την προετοιμασία της ομάδας: «Είναι ακόμα αρχή».

Για τις μεταγραφές: "Η διοίκηση ξέρει τι παίκτες χρειάζομαι".

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline