24 Απριλίου 2018

«Άδικη η αφαίρεση βαθμών μεσούσης της σεζόν»

 madurogeliaproponisiO Μαντούρο δεν ξεχνά τον ΠΑΟΚ και ενημερώνεται για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα ο Ολλανδός πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έσπευσε μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης να δηλώσει τη στήριξη του στον ΠΑΟΚ.

Με αφορμή αυτή την ανάρτηση φιλοξενήθηκε στο Metropolis.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ανάρτησή του για τον ΠΑΟΚ: «Παρακολουθώ και σκέφτομαι τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει αδικία στην Ελλάδα και δεν είναι δίκαιο για την ΠΑΟΚ και τον κόσμο του. Γι’ αυτό έκανα την ανάρτηση αυτή».

Για το αν συμμερίζεται την άποψη των οπαδών του ΠΑΟΚ πως ο ΠΑΟΚ είναι ο αληθινός πρωταθλητής: «Η καλύτερη ομάδα είναι αυτός που τερματίζει πρωταθλητής. Όμως είναι άδικο να αφαιρείς βαθμούς από μια ομάδα. Καλύτερα αν θέλεις να τιμωρήσεις μια ομάδα με αφαίρεση βαθμών να το κάνεις από τη νέα σεζόν και όχι στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να στεφθεί πρωταθλητής: «Για μένα ο ΠΑΟΚ τα κάνει όλα σωστά. Μόνο οι οπαδοί καμιά φορά λόγω συναισθηματικής φόρτισης πετάνε πράγματα μέσα στο γήπεδο. Κατά τα άλλα, ο ΠΑΟΚ τα κάνει όλα σωστά. Τόσα χρόνια δουλεύουν όλοι μέσα στο γήπεδο, γι’ αυτό δεν είναι δίκαιο να του αφαιρούν βαθμούς. Ίσως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να παλέψει περισσότερο με τους αρμόδιους και όχι με τη βία. Για μένα η καλύτερη ομάδα είναι αυτή που παίρνει το Πρωτάθλημα».

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline