17 Απριλίου 2018

"Πρόχειρη και κακοστημένη διοργάνωση"

 tsalopoulossssΗ διοίκηση του ΠΑΟΚ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στην ΕΟΠΕ ενόψει του φάιναλ φορ της Ρόδου.

Η ανακοίνωση: Μετά την χθεσινή συνέντευξη τύπου και την επιστολή της ΕΟΠΕ η  οποία μας κοινοποιήθηκε μέσω φαξ (16/4 στις 17:17) , όπως φαίνεται στο επισυναπτόμενο αρχείο, αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε με μια ανακοίνωση η οποία μας αναγκάζει να τονίσουμε πόσο πρόχειρη και κακοστημένη είναι η διοργάνωση του Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών στην Ρόδο.

Ενώ έχει δοθεί περιθώριο τριών ημερών, από Δευτέρα 16/04 μέχρι και την Τετάρτη 18/04,μέσα στο οποίο με φυσική παρουσία των προσώπων θα γινόταν η διάθεση των προσκλήσεων για την διοργάνωση από τρία διαφορετικά σημεία της Ρόδου, σήμερα, όταν οι πρώτοι φίλοι Ροδίτες του Π.Α.Ο.Κ  πήγαν να ζητήσουν με κάθε νόμιμη διαδικασία τις προσκλήσεις που τους αναλογούν, ενημερώθηκαν πως αυτές έχουν εξαντληθεί.

Το Τ.Α.Α Π.Α.Ο.Κ γνωρίζει από ασφαλείς πληροφορίες ότι συγκεκριμένος αριθμός προσκλήσεων έχει διατεθεί στα δύο σωματεία των Αθηνών και μάλιστα χωρίς την φυσική παρουσία των προσώπων αλλά με εγγραφή τους σε λίστα που κατάρτισαν οι σύνδεσμοι των δύο ομάδων του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Όλο αυτό το σκηνικό μας επιτρέπει να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι το γήπεδο στους δύο ημιτελικούς, και συγκεκριμένα στον ημιτελικό στον οποίο θα συμμετέχει η ομάδα μας θα είναι γεμάτο με διακριτικά και οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, παρόλο που το παιχνίδι έχει χαρακτηριστεί ειδικής διαχείρισης.

Στην περίπτωση αυτή καλούμε την ΕΟΠΕ, την Οργανωτική Επιτροπή και την Αστυνομική Διεύθυνση της Ρόδου να αναλάβουν τις ευθύνες τους και επιφυλασσόμεθα για την στάση την οποία θα κρατήσει η ομάδα μας σε περίπτωση που επαληθευτούν οι ανησυχίες μας.

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline