16 Απριλίου 2018

Κατέθεσε το υπόμνημα

 mavromatisΕνα γεμάτο από κάθε άποψη Σαββατοκύριακο πέρασε το νομικό επιτελείο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ. Ο Αχιλλέας Μαυρομάτης με τον Λάμπρο Μπίρδα και τον Λάκη Σημαιοφορίδη, συνέταξαν ένα πλήρες και τεκμηριωμένο πολυσέλιδο υπόμνημα το οποίο και κατέθεσαν το πρωί στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Πλέον ετράμε αντίστροφα για να δούμε ποια θα είναι η απόφαση για την τύχη του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ που ποτέ δεν ολοκληρώθηκε με ευθύνη του Κομίνη. Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην πολύωρη εκδίκαση, είχε καταθέσει ήδη στην Επιτροπή Εφέσεων το video από τα αποδυτήρια που κατακεραυνώνει την ΑΕΚ και τον ίδιο τον Κομίνη. Αφενός διότι δεν δείχνει τρομοκρατημένους τους παίκτες της ΑΕΚ, ενώ ο Κομίνης σφυρίζει για να βγουν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο έχοντας δίπλα του τον βοηθό του, Ποντίκη που κρατούσε τη σημαία. Πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτό το video το είδαν οι δικαστές και μένει να φανεί αν θα το λάβουν υπόψη τους.   

Η επικείμενη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων (που θα συνεδριάσει στην Ευελπίδων και όχι στα γραφεία της ΕΠΟ) θα κρίνει και τις τύχες του Πρωταθλήματος που η ΑΕΚ προσπαθεί να το κερδίσει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline