15 Απριλίου 2018

«Το video δείχνει την αλήθεια»

 PANTELISKONSTANTINIDIS
Στην ίδια εκπομπή καλεσμένος ήταν και ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος:

«Εμείς μέχρι το τέλος πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή να μαχόμαστε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν ως αποδυτήρια τα δικαστήρια γιατί ξέρουμε ότι έχουμε 61 βαθμούς και θέλουμε να κερδίσουμε τους τρεις τελευταίους αγώνες για να παραμείνουμε στην κορυφή. Είμαστε στην κορυφή και αυτό δεν αλλάζει».

Συνεχίζοντας για τα όσα έγιναν στο ματς με την ΑΕΚ είπε: «Εμείς θελήσαμε να παρουσιάσουμε το video για να λάμψει η αλήθεια. Στα αποδυτήρια του Γ. Καραϊσκάκης κάποιοι είχαν φροντίσει να εξαφανίσουν το video από τα όσα έγιναν πέρσι στο ματς με τον Πλατανιά. Το video λοιπόν από τα αποδυτήρια της Τούμπας δείχνει ότι δεν υπήρχε καμιά τρομοκρατία, υπήρχαν φιλικές συζητήσεις ανάμεσα στους παίκτες. Δείχνει επίσης τον Κομίνη να σφυρίζει για να συνεχιστεί το ματς για αυτό και βγήκαν όλοι έξω οι παίκτες μας. Αντιθέτως ο Δημητριάδης αρνήθηκε να βγει η ΑΕΚ. Αυτό δείχνει το video».

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline