15 Απριλίου 2018

«Εχουμε 61 βαθμούς και αυτό δεν αλλάζει»

 kyriakosΟ υπεύθυνος επικοινωνίας της ασπρόμαυρης ΠΑΕ Κυριάκος Κυριάκος μίλησε στην "Αθλητική Κυριακή" της κρατικής τηλεόρασης.

"Η βαθμολογία του αγωνιστικού χώρου δείχνει τον ΠΑΟΚ να έχει 61 βαθμούς και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Ο τίτλος πρέπει να κρίνεται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στα δικαστήρια. Εμείς έχουμε 61 βαθμούς και έναν αγώνα λιγότερο, αυτόν με τον Ολυμπιακό. Οτι έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ μέσα στις γραμμές του γηπέδου είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι με μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες και τον προπονητή μας που δεν έκλεψαν και δεν εκβίασαν κάτι".


Σχολιάζοντας το συλλαλητήριο του Σαββάτου είπε: "Εμείς πρέπει να αφουγκραζόμαστε τον κόσμο μας. Ο κόσμος αντιδρά γιατί ακατανόητες δικαστικές αποφάσεις στερούν από τον ΠΑΟΚ το δικαίωμα να πάρει τον τίτλο. Κατανοούμε το θυμό του κόσμου".


Για την συμπεριφορά του Κομίνη  έκανε το παρακάτω σχόλιο: "Τόσο η συμπεριφορά του μετά την επίτευξη του γκολ αλλά και το φύλλο αγώνα που συνέταξε, δείχνει την προσπάθεια του να μαγειρέψει τα πράγματα. Ο Κομίνης οφείλει να καταθέσει ώστε να απαντήσεις στις ασάφειες του φύλλου αγώνα. Εμείς στοχεύουμε σε δυο κατευθύνσεις. Αγωνιστικά θέλουμε να πάρουμε τις τρεις νίκες που έχουμε στο Πρωτάθλημα για να παραμείνουμε πρώτοι. Στο δικαστικό μέτωπο, δίνουμε τη μάχη για τη δικαίωση μας. Παλεύουμε γιατί θεωρούμε ότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Κάποιοι χρησιμοποίησαν μια εικόνα, αυτή του Σαββίδη για να μας στερήσουν τον τίτλο. Τώρα και εμείς δείχνουμε τις εικόνες από το video μέσα από τα αποδυτήρια για να δείξουμε ότι ο Κομίνης είχε αποφασίσει να συνεχίσει το παιχνίδι".

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline