14 Απριλίου 2018

Μακ: «Δε θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε»

 makfasiΟ Ρόμπερτ Μακ υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, αλλά μάλλον δε θα πάρει αυτό που δικαιούται.

 

«Εμείς έχουμε το μυαλό μας στο αγωνιστικό, αντιλαμβανόμαστε πράγματι ότι συμβαίνουν περίεργα πράγματα εκτός γηπέδου, αλλά εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο να παίξουμε ποδόσφαιρο. Αυτός ήταν ο σκοπός μας, νομίζω ότι αποδείξαμε για μια ακόμη φορά ότι παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Δυστυχώς δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι γίνεται εκτός, όμως μέσα στο γήπεδο δείξαμε ποιοι είμαστε και δυστυχώς στο τέλος της χρονιάς μάλλον δε θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε».

Για το ότι ήταν και πάλι χωρίς κόσμο το γήπεδο της Τούμπας:
«Πράγματα οι οπαδοί βοηθάνε, φυσικά και θέλουμε τους οπαδούς μας, αλλά δεν είμαι εγώ αρμόδιος, ούτε πρέπει να μιλήσω γι' αυτό το πράγμα. Δυστυχώς, αυτές είναι αποφάσεις, με αυτές ζούμε. Εμείς κάναμε το καλύτερο σήμερα στο γήπεδο, βάλαμε τρία γκολ».

Για το ότι σήμερα ήταν πιο δημιουργικός στο παιχνίδι του:
«Νομίζω ότι όλη η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή σήμερα. Όλοι ήμασταν πολύ καλοί στο επιθετικό κομμάτι, πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ στην αρχή του παιχνιδιού και μας δώσανε δυνάμεις να το διαχειριστούμε και διαφορετικά. Πετύχαμε άλλο ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, νομίζω όλη η ομάδα ήταν πολύ καλή. Πήραμε τους τρεις βαθμούς, το παιχνίδι το σημερινό τελειώνει, έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι της Τρίτης για το Κύπελλο και τον τελικό του Κυπέλλου, που είναι ουσιαστικά αυτό που μας μένει να κοιτάμε για φέτος».

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline