13 Μαρτίου 2018

Εβγαλε ανακοίνωση η ΚΑΕ

 lavarobasketpaokΗ ΚΑΕ ΠΑΟΚ πριν από λίγη ώρα έβγαλε ανακοίνωση στήριξης στον Ιβάν Σαββίδη.

Απλά να σημειώσουμε ότι είχε προηγηθεί η καυστική ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ Νεάπολης που εύστοχα αναρωτήθηκε για ποιο λόγο η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και ο ΑΣ σιωπούσαν μέχρι σήμερα. Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:

Ο δρόμος για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα ήταν δεδομένο πως θα ήταν δύσκολος και σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Αποδεικνύεται όμως περίτρανα ότι είναι κι ένας δρόμος μοναχικός.

Ιβάν δεν είσαι μόνος σου!

Η παρουσία σου όλα αυτά τα χρόνια έδωσε το όραμα που όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ περίμενε και αποτελεί την κινητήριο δύναμη για να γίνουν τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Είμαστε δίπλα σου αυτή την στιγμή και μάλιστα περισσότερο από ποτέ. Είμαστε δίπλα σε έναν άνθρωπο με μοναδική προσωπικότητα, που έχει αγνά αισθήματα για τον ΠΑΟΚ μας, αναγνωρίζει τα λάθη του, κάνει την αυτοκριτική του και προχωρά.

Είμαστε δίπλα στην προσπάθεια όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος και νιώθουμε πολύ καλά το αίσθημα της αδικίας που έχει κυριεύσει όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Δεν ζητάμε από κανέναν να καταλάβει. Δεν μπορούν. Ήταν πάντα από την άλλη πλευρά, την εύκολη.

Σε αυτή την δύσκολη και πολύ ιδιαίτερη στιγμή για όλο τον σύλλογο, πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι και να βγούμε ακόμη πιο δυνατοί.

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top