07 Δεκεμβρίου 2017

Φυτανίδης: "Αξεπέραστος στο ένας εναντίον ενός"

 fitanidislimnios.pngΟ Σωκράτης Φυτανίδης έζησε από κοντά την εξέλιξη του Λημνιού στον Ατρόμητο. Μιλώντας στην εφημερίδα Metrosport, παραδέχθηκε ότι ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος που αντιμετώπισε στις προπονήσεις. Οι δηλώσεις του:  

«Μπορώ να πω με κάθε ειλικρίνεια, ότι είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει στις προπονήσεις. Στο ένας εναντίον ενός είναι αξεπέραστος και πιστεύω ότι αυτό είναι το μεγάλο του όπλο. Έχει εξαιρετική ποδοσφαιρική ποιότητα και φυσικά το στοιχείο που ξεχωρίζει είναι η ταχύτητα του. Αυτή την ταχύτητα σπάνια την συναντάς σε παίκτες που παίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και επειδή ακριβώς έχει ηρεμία στον τρόπο που παίζει σε συνδυασμό με την ταχύτητά του, μπορεί να διασπάσει τις αντίπαλες άμυνες αφού φεύγει με μεγάλη ορμή μπροστά και αυτό του δίνει τη δυνατότητα είτε να σκοράρει είτε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ στους συμπαίκτες του. Είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο και έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στα επόμενα χρόνια».

    Μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας του ΠΑΟΚ;

«Φυσικά και μπορεί. Αρκεί ο ΠΑΟΚ να επενδύσει πάνω του. Θα πρέπει να πάρει ευκαιρίες και αν του δοθούν είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει τις ψηλές πτήσεις. Αλλωστε έχει ένα τεράστιο κίνητρο: να δικαιώσει αυτούς που τον επέλεξαν. Ξέρει ότι αγωνίζεται σε μια από τις κορυφαίες ομάδες, οι συνθήκες στον ΠΑΟΚ είναι ιδανικές και το μέλλον του ανήκει. Είναι ωραίο να βλέπεις τέτοιους παίκτες να εξελίσσονται και από μικρό όταν τον έβλεπα, διέκρινα τα στοιχεία που μπορούν να τον κάνουν έναν εξαίρετο ποδοσφαιριστή. Στην παρούσα φάση μπορεί όλοι να τον βλέπουν ως μια ευχάριστη έκπληξη στον ΠΑΟΚ αλλά εγώ θα σημειώσω ότι για τα επόμενα χρόνια μπορεί να είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας αρκεί να επενδύσουν σε αυτό το ταλέντο».

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top