22 Αυγούστου 2019

Ανακοίνωσε αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Λευτέρης Αυγενάκης

agvenakisΟ Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στους εκπροσώπους του ποδοσφαίρου, στη συνάντηση που είναι σε εξέλιξη στο γραφείο του είχε κάποια ευχάριστα νέα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Την ερχόμενη εβδομάδα έρχεται ένα φορολογικό νομοσχέδιο στη Βουλή στο οποίο θα αυπάρξουν οι αντίστοιχες αλλαγές όπως η μείωση του φόρου στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. Από το 45% πλέον θα έχουμε μία μείωση της τάξης του 50%, οπότε θα πέσει στο 22,5%.

«Μειώνεται το ΦΠΑ στα εισιτήρια κάτι που με επιφύλαξη σας λέω ότι μειώνεται στη χαμηλότερη κλίμακα, με επιφύλαξη γιατί περιμένω μια έγκριση από το γενικό λογιστήριο του κράτους.

Σίγουρα όμως, δεν θα παραμείνει στο 24% το οποίο όπως αντιλαμβάνεστε ήταν εξαιρετικά υψηλό και δεν ακολουθούσε το ίδιο πνεύμα που είχαν αντίστοιχες δραστηριότητες του αθλητισμού και του πολιτισμού. Αυτό σημαίνει ότι ενισχύεται η ρευστότητα στα ταμεία σας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Αυγενάκης.

«Θα δοθούν κίνητρα για να διευκολυνθούν οι δωρεές και οι χορηγίες στα σωματεία» είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης, προτού κλείσουν οι πόρτες για τις κάμερες.

kreatagora1

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline