13 Μαρτίου 2019

"Μετά από όσα έχω περάσει στον Ολυμπιακό...."

 natxoo.pngΟ Νάτχο που όταν φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού δήλωνε περήφανος και έτοιμος για τίτλους, το μόνο που δεν είπε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ήταν το ότι μετάνιωσε για την επιλογή του.

Δήλωσε χαρούμενος που κλήθηκε στην Εθνική Ισραήλ σημειώνοντας: "Σίγουρα το πρόγραμμα με τα κολλητά παιχνίδια απέναντι σε Σλοβενία και Αυστρία είναι δύσκολο, όμως μετά από όσα έχω περάσει στον Ολυμπιακό τελευταία, μετρώ τις μέρες για να ενταχθώ στην Εθνική ομάδα και να νιώσω ξανά την αδρεναλίνη των παιχνιδιών". Αναφέρθηκε και στον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής που είχε με τους κόκκινους: "Είναι μία κατάσταση που δεν έχω συνηθίσει και είναι κάτι πολύ δύσκολο για μένα. Δεν είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος εκ των υστέρων μιλάει για λάθη. Δεν νομίζω ότι ήταν λάθος για μένα το γεγονός ότι ήρθα στον Ολυμπιακό. Κάθε εμπειρία είτε καλή είτε κακή είναι εμπειρία. Φυσικά όμως όλοι περίμεναν ότι η χρονιά μου στην Ελλάδα θα ήταν διαφορετική. Κι εγώ το ίδιο."

kreatagora1

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline