19 Σεπτεμβρίου 2018

Xωρίς εισιτήριο κανένα παιδί!

kosmossimaia5Όπως στο παιχνίδι με την Μπενφίκα στην Τούμπα έτσι και στο αυριανό με την Τσέλσι, τα παιδιά κάτω των 12 ετών δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.

Αυτό δεν είναι απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά αποτελεί οδηγία της ΟΥΕΦΑ, ενώ στη σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ, μεταξύ άλλων αναφέρεται:

«Η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2006), με την προϋπόθεση ότι οι συνοδοί των παιδιών θα έχουν μαζί τους οποιοδήποτε πιστοποιητικό που να αποδεικνύει την ηλικία του παιδιού. Επίσης λόγω του επικείμενου Sold Out συμβουλεύουμε τους γονείς να προμηθευτούν εισιτήριο και για τα παιδιά προκειμένου να έχουν εξασφαλισμένη θέση".

Αξίζει δε να σημειωθεί πως στο αυριανό παιχνίδι με την Τσέλσι θα λειτουργήσει κανονικά η οικογενειακή κερκίδα στη θύρα 7 μόνο για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, ενώ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ "θα λειτουργήσει η οικογενειακή κερκίδα στην θύρα 7Α, με τον αριθμό των εισιτηρίων να είναι περιορισμένος. Με κόστος του ενός εισιτηρίου στη θύρα 7Α αξίας 15 ευρώ μπορούν να εισέλθουν ταυτόχρονα στο γήπεδο της Τούμπας η μητέρα, ο πατέρας με τα παιδιά τους (ως 12 ετών)» όπως ανέφερε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

kreatagora1

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline