09 Αυγούστου 2018

«Αδειάζει» τους Ρώσους δημοσιογράφους το ρωσικό προξενείο Θεσσαλονίκης

paok press new Θέση για τις καταγγελίες Ρώσων δημοσιογράφων για όσα υποστηρίζουν ότι έγιναν στην Τούμπα πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σπαρτάκ Μόσχας πήρε το ρωσικό προξενείο Θεσσαλονίκης.

Με μήνυμα στον λογαριασμό του στο Facebook, το προξενείο δεν έδειξε να συμμερίζεται όσα μετέφεραν οι Ρώσοι ρεπόρτερ για το μικρής έκτασης επεισόδιο, που προκλήθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα της Τούμπας αναφέροντας ότι δεν έχει πληροφορίες για παραβιάσεις δικαιωμάτων των Ρώσων πολιτών.

Παρόλα αυτά τόνισε ότι είναι ενήμερο της κατάστασης και πως διεξάγεται έρευνα από διπλωματικό τμήμα του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών.

«Το Γενικό Προξενείο της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη παρακολουθεί την κατάσταση. Μέχρι τώρα, το Γενικό Προξενείο δεν έχει πληροφορίες για παραβιάσεις δικαιωμάτων των Ρώσων πολιτών», ανέφερε χαρακτηριστικά στη σελίδα ενημέρωσης στο Facebook το Γενικό Προξενείο της Ρωσίας.

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline