10 Φεβρουαρίου 2018

Πέδρο Κόντε: «Η ρήτρα μου είναι κάτω από ένα εκατομμύριο ευρώ»

 kontepedroΤο πρόσωπο της ημέρας έγινε ο Πέδρο Κόντε, ο οποίος με τα δύο του γκολ «εκτέλεσε» τον Παναθηναϊκό στην νίκη του ΠΑΣ με 2-1.

Ο «εκτελεστής» του ΠΑΣ, Πέδρο Κόντε έφτασε τα 17 γκολ σε 22 παιχνίδια και είναι ο δεύτερος πιο παραγωγικός Ισπανός ποδοσφαιριστής σε όλο τον πλανήτη!Ο Ισπανός επιθετικός μίλησε στην κάμερα της Nova και τοποθετήθηκε για όλα τα θέματα:

«Δεν ξέρω αν ήταν ένα από τα καλύτερα μου παιχνίδια στην Ελλάδα, αλλά θέλαμε πολύ την νίκη και καταφέραμε να την πάρουμε. Προσωπικά, είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή ήρθε με τα δικά μου γκολ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εξέλιξη μου στον ΠΑΣ, στην Μελίγια δεν έπαιζα στην θέση μου, όμως εδώ όλα κυλάνε ιδανικά. Δουλεύω πολύ πάνω στα δυνατά στοιχεία που έχω στο παιχνίδι μου, όπως η δύναμη και η ταχύτητα και αυτά προσπαθώ να βγάλω στο γήπεδο.

Σε ότι αφορά το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, το διάβασα στις εφημερίδες, έχουν φτάσει κάποιες φήμες στα αυτιά μου, αλλά ως εδώ. Τίποτα περισσότερο δεν υπάρχει. Η ρήτρα μου πάντως είναι μικρότερη από το ένα εκατομμύριο ευρώ, όπως ακούγεται.

Εγώ πάντως σκέφτομαι μόνο τον ΠΑΣ, τη δουλειά και τη βελτίωση μου

Μου αρέσει εδώ στην Ελλάδα, είμαι πολύ χαρούμενος και περνάω πολύ καλά εδώ. Περίμενα να περάσω καλά, αλλά περνάω καλύτερα, όλο αυτό είναι μία ευχάριστη έκπληξη

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top