28 Δεκεμβρίου 2017

«Αναγέννησε τη ΣΕΚΑΠ ο Σαββίδης, είμαστε στο πλευρό της εταιρείας»

sekap2Τη στήριξή του στη ΣΕΚΑΠ και τον Ιβάν Σαββίδη διατράνωσε ο Δήμαρχος Ξάνθης, Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος μιλώντας στο Metropolis 95.5.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δυστυχώς δεν φεύγει με τους καλύτερους οιωνούς το 2017. Είχαμε αυτές τις τραγικές εξελίξεις με τη ΣΕΚΑΠ. Όλο αυτό το διάστημα που ακούστηκε το ενδεχόμενο να φτάσουμε σε αυτήν την κατάσταση, υπήρξε αναστάτωση σε όλον τον κόσμο του νομού, ο οποίος ξέρει την ιστορία του εργοστασίου και πώς γλίτωσε την τελευταία στιγμή το κλείσιμο. Με τον νέο ιδιοκτήτη (σ.σ. Ιβάν Σαββίδης), η ΣΕΚΑΠ κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να ορθοποδήσει, πλήρωσε υποχρεώσεις, φόρους, εισφορές και τους εργαζόμενους. Δεν είναι θέμα αν έχει δίκιο ο Σαββίδης. Το θέμα είναι ότι μια ιστορική καπνοβιομηχανία την πήρε ο Ιβάν Σαββίδης να την εξυγιάνει, τη ζωντάνεψε, αύξησε τον κύκλο εργασιών της, τις εξαγωγές, δεν χρωστά ούτε ευρώ και τώρα έρχεται ένα πρόστιμο, με το οποίο είναι σαν να του λένε να αγοράσει ξανά την επιχείρηση. Ένα πρόστιμο για το οποίο δεν ευθύνεται ο ίδιος, και τα δικαστήρια έχουν αποφανθεί αθωώνοντας την προηγούμενη διοίκηση. Όχι μόνο ο Δήμος, αλλά όλοι οι φορείς της περιοχής, η Περιφέρεια, οι βουλευτές είμαστε στο πλευρό της ΣΕΚΑΠ. Δεν στηρίζουμε τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά την επιχείρηση, η οποία αναγεννήθηκε υπό τη διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη».

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline